Cuma , Nisan 26 2024

176. Kuruluş Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de törenle kutlandı. Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleşen törene; Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Fethiye İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Serpil Çalışkan ve birim amirleri ile polis memurları katıldı.

Tören Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’ın Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Ardından Şehit Polisler ve tüm Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan “176 Yıldır vatanımıza, devletimize ve milletimize hizmet eden Türk Polis Teşkilatının bir üyesi olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum. 176. Kuruluş Yıldönümümüz kutlu olsun” dedi. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yıldönümü programı sona erdi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …