Perşembe , Nisan 18 2024

Kaymakam Şahiner’den İadei Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Muammer Şahiner Fethiye Gazeteciler Derneği üyelerine iadei ziyarette bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette Kaymakam Şahiner Fethiye ile ilgili bazı anılarını anlattı.

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Mesut Bölük ziyaretten dolayı Kaymakam Muammer Şahiner’e teşekkür etti. Bölük, “Aslında sık sık ziyaretlerde bulunmak isteriz. Ancak Türkiye’nin ve ilçemizin içinde bulunduğu durumlardan dolayı ziyaret edemiyoruz” dedi.

Fethiye’de Kurum ve Kuruluşlarla sürekli irtibat içinde olduklarını beyan eden Bölük; “Halkımıza doğru ve gerçek bilgiler aktarabilmek için yetkili mercilerle ilişkilerimizi iyi tutuyoruz” diyerek, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Şahiner’e teşekkür etti.

Fethiye Kaymakamı Muammer Şahin ise sohbet ziyaretinde ilçede yaşanan bazı olaylar konusunda bilgiler verdi. Kaymakam Şahiner; “Geldiğim günden bu yana Fethiye’de gazeteci arkadaşlar ile iyi diyaloglar içinde olduk. Bundan sonra da aynı olacak. Geldiğimde sizler ziyaret ettiniz ama ben biraz geciktim. Malum kamu işleri” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …