Pazartesi , Nisan 29 2024

Çiftlik Halkevi Hizmete Açıldı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca döneminde hizmete açılan Fethiye Kordon, Bahriye Üçok, Göcek, Karaçulha ve Ölüdeniz halkevlerine Çiftlik Halkevi de eklendi.

Her gün gelen zamlara rağmen çayın fiyatının halâ 1 TL olduğu, diğer yiyecek ve içeceklerin de piyasa fiyatlarının çok altında sunulduğu Halkevleri zinciri genişliyor. Diğer tüm halkevleri gibi uygun fiyatlarla hizmet verecek Fethiye Belediyesi Çiftlik Halkevi kalabalık bir vatandaş grubunun da katıldığı törenle hizmete açıldı.

KARACA’YA TEŞEKKÜR ETTİLER
Açılışta konuşan Çiftlik sakinlerinden Hacer Karayiğit, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür ederek, “Bu bölgeye halkevini kazandıran başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Çiftlik Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı, 92 yaşındaki Ali Keçebaş ise, “Buranın imar planıyla ilgili zamanında çok uğraştık. Çok emek harcadık. Çiftlik güzel bir yer. Burada güzel insanlar var. Bu hizmetin yapılmasında emeği olan Alim Karaca’yı ve ekibini tebrik ediyorum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu tesis Çiftlik mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Neredeyse hemen her gün benimle birlikte olan, çalışmalarımızda yol gösteren Ali Keçebaş başkanımızın ellerinden öpüyorum. Çiftlik’te yapılan birçok hizmette onun imzası var. Sağ olsun, şimdi de bizim kazanmamız için elinden geleni yapıyor” dedi.

ÇAYLAR BAŞKAN’DAN
Sosyal belediyecilik kapsamında bir halkevini daha açtıklarını belirten Karaca, “Yine sizlerle birlikte, sosyal belediyeciliğin bir örneği olan güzel bir tesisi daha açıyoruz. Halkın yararına işler yapmaya, rantın karşısında olmaya devam edeceğiz. Bugün çaylar benden!..” dedi.

“İKİ UYUMLU BELEDİYE…”
Altyapı çalışmalarına değinen Karaca, “Biz risk alarak Fethiye’mizde Cumhuriyet tarihindeki en büyük yatırımı yaptık. Bu çağda altyapısız bölge kalmamalı. Şimdiden söylüyorum, Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak değerli dostum Ahmet Aras ile birlikte bu bölgenin altyapısı için şimdiden çalışmaya başladık. İki uyumlu belediyenin neler yaptığını geçen 5 yılda gördünüz. Yeni dönemde yine rekor hizmetlere imza atacağız. Büyükşehir ile uyumlu olmayan bir ilçe belediyesinin hizmet yapma şansı yok” dedi.

Karaca konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Birçok olumsuz yaşadık. Ancak mazeret üretmedik. Göreve geldiğimiz günden bu yana müfettişler belediyeden eksik olmuyor. Ama çok şükür ki, yargıda bir tane bile dosyamız yok. Gittiğimiz her mahallede tüm kesimler tarafından çok güzel bir şekilde karşılanıyoruz. İnanın sadece CHP değil, her partiden insanlarımız bizi destekliyor”

Konuşmaların ardından Karaca ve beraberinde bölge halkıyla birlikte Çiftlik Halkevi’nin açılışı yapıldı.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …