Cuma , Nisan 26 2024

Hizmet Ödülleri Törenle Verildi

Ölüdeniz Rotary Kulübünün 2020 yılı Meslek hizmet ve başarı ödülleri açıklandı.  Ölüdeniz Rotary Kulübünün Meslek Hizmet ve Başarı ödül töreni  Taş Mekan restoranda  düzenlenen yemekli toplantıda gerçekleşti. Ölüdeniz Rotary kulübünün bu yılki meslek hizmet ve başarı ödülüne; Fethiye’nin yetiştirdiği Milli sporcu  Motokros ve Enduro yarışçısı Serkan Özdemir ile Özveri Grubun kurucusu emekli öğretmen Türkay Kaysi layık görüldüler.

Ölüdeniz Rotary Kulübü dönem başkanı Yelda Engin 2020 yılı Meslek hizmet ve başarı ödülleri gecesinde yapmış olduğu konuşmada “Rotary Kulüpleri iş ve meslek insanlarının oluşturduğu bir hizmet kuruluşudur. Biz dünya ülkeleri arasında iyi niyet ve anlayışı karşılıklı olarak geliştirerek barışa ve barış halinin kökleşmesine katkıda bulunan ender sivil toplum örgütlerinden biri olan Rotary’nin üyeleriyiz. Çalışmalarımızda, üyelerimiz arasında tanışıklığı bir hizmet fırsatı olarak görür ve bu nedenle her hafta düzenli olarak toplanarak tanışıklığımızı geliştirmeye çalışırız. Biz her Rotary’enin kendi iş ve mesleğini topluma hizmet fırsatı olarak yüceltmesini benimser ve bu nedenle iş ve meslekte yüksek ahlaki değerlerin yaygınlaşarak kullanılması için kendisini ve çevresini teşvik eden projeler geliştiririz. Bizim gibi hizmet idealinde birleşmiş iş ve meslek sahipleri arasında dünya çapında dostluk ilişkileri kurarak karşılıklı anlayışı, iyi niyeti ve barışı geliştirecek uluslar arası projeler yaparız. Bu gün burada toplanarak kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz” dedi. Ölüdeniz Rotary Kulübü dönem başkanı Yelda Engin’in konuşmasından sonra 2020 yılı Meslek hizmet ve başarı ödüllerinin sahipleri açıklandı.

7 defa Türkiye Enduro şampiyonu ve Avrupa ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atan  Dakar rallisini bitiren üç Türk’ten birisi olan uluslar arası yarışmalarda şampiyonluklar ve birincilikler kazanan Motokros ve Enduro yarışçısı Fethiyeli Milli sporcu Serkan Özdemir; Ölüdeniz Rotary Kulübünün 2020 yılı Meslek hizmet ve başarı ödülüne layık görüldü. Serkan Özdemir’in plaketi Ölüdeniz Rotary Kulübü dönem başkanı Yelda Engin tarafından verildi.  Diğer ödülde; Nişantaşı Kız Lisesi emekli edebiyat öğretmeni Türkay Kaysi’ye verildi. Emekliye ayrıldıktan sonra mezun ettiği öğrencileri ile birlikte Özveri grubunu kurarak Türkiye’nin bir çok şehrinde çeşitli okullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere yapmış olduğu yardımlarla tanınmış yardımsever kişi Türkay Kaysi; Ölüdeniz Rotary Kulübünün 2020 yılı Meslek hizmet ve başarı ödülüne layık görüldü.  Ödül gecesine katılamadığı için Türkay Kaysi’nin ödülünü ise  mezun ettiği ve Fethiye’de yaşayan öğrencisi Talin Kalemkaryan tarafından teslim alındı. Uzun yıllardır Fethiye’de mali müşavirlik ve yerel basında  köşe yazarlığı yapan Talin Kalemkaryan; Türkay Kaysi’nin öğrencisi olarak bu ödülü onun adına almaktan gurur ve onur  duyuyorum, dedi. Konuşmaların yapıldığı gecede Serkan Özdemir ve Türkay Kaysi’nin aynı zamanda doğum günü olmasından dolayı pasta kesilerek kutlama yapıldı. Duygulu ve renkli anların yaşandığı gecede; Ölüdeniz Rotary Kulübü dönem başkanı Yelda Engin tarafından eğitime desteklerinden dolayı Ege Bil okullarına da teşekkür plaketi takdim edildi.

 

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …