Cuma , Nisan 19 2024

‘Asla Pes Etme’ Semineri

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından FTSO Likya Toplantı salonunda düzenlenen “Asla Pes Etme Semineri” üyelerin ve çalışanlarının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Seminere Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Öztürk’ de katıldılar. Semineri dikkatle dinleyen ve soru cevap şeklinde ortak olan katılımcılar, seminerden çok memnun ayrıldı. 

Üyelerinin ve üye çalışanlarının kişisel ve kurumsal gelişimine katkı sunmak amacıyla seminerler/eğitimler gerçekleştiren, ülke çapında alanında uzman pek çok ismin Fethiye’ye gelerek seminerler veya eğitimler vermesini sağlayan FTSO, motivasyon semineri olan “Asla Pes Etme” ile bu çalışmalarını bir yenisini daha ekledi.

Proje Koordinatörü Hasan Bayhan, Proje Eğitmeni Sibel Seyhan Bayhan tarafından hazırlanan ve sunumu Kıvanç Galip Över ve Nimet Tokgöz Dıvarcı tarafından interaktif bir yöntemle yapılan, video gösterimi ve dünyadan örnekler verilerek sunulan seminer 40’ar dakikalık 3 adet çalışma ile 2 saatte tamamlandı. Katılımcıların ve eğitmenlerin seminer sonrasında oldukça neşeli ve motivasyon odaklı oldukları gözlendi.

FTSO, üyelerinin kişisel ve kurumsal gelişmelerini sağlamak amacıyla verdiği eğitimlere 29 Şubat 2020 Cumartesi günü düzenlenecek olan “Orta ve İleri Seviye Excel Eğitimi” devam edecek.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …