Cuma , Mayıs 3 2024

Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, MHP İlçe Başkanı Osman Cura’ ya gerçekleştirdiği ziyarette “hepimizin ortak kavgası ve çalışması Fethiye ve Fethiye halkı için” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Osman Cura ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe başkanlığında gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşirken, her iki siyasi partinin ilçe başkanı da açıklamalarında birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

“ORTAK KAVGAMIZ FETHİYE”

Fethiye’ deki tüm siyasi parti teşkilatlarının Fethiye ve Fethiye halkı için çalışmalar yapması gerektiğini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Ilçe Başkanı Mehmet Demir, ” Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede tekrar göreve seçilen Osman Cura başkanı mı ve yönetimini tebrik ediyor görevlerinde başarılar diliyorum.Hepimizin amacı Fethiye’ mize ve halkımıza hizmet etmek. Hizmetkarlık aşamasında da birbirimizi kırmadan incitmeden çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

“BİRLİĞİMİZ BERABERLİĞİMİZ DAIM OLSUN”

Kendilerine yönelik ‘ hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye ilçe başkanı Mehmet Demir ve beraberindeki  yonetim kurulu üyelerine teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı Osman Cura,  ” Aslında ilk ziyareti bizim yapmamız gerekiyordu. Çünkü Mehmet başkanım bizden çok daha önce kongre yapmıştı ve göreve gelmişti. Fakat panzeri süreci başlayınca ziyaretimiz hep ertelendi. Onlar bizden önce davrandı ve bizi mahçup ettiler. Mehmet başkanımın söylediği gibi hepimizin ortak hedefi Fethiye. Biz her zaman   birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya varız” dedi.

” DUAYEN SIYASETÇILERIMIZI UNUTMAYACAĞIZ”

Her iki ilçe başkanını bir arada görmekten ve verdikleri mesajlardan dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyen MHP Fethiye Belediye Meclis üyesi Cengiz Çay ise, ” Fethiye’ mizde ilçemiz için CHP’ de siyaset yapmış duayen isimlerimiz var. Bunlardan başlıca aklıma milletvekilliği yapmış Ali Döğerli abim ve yine CHP’ den Fethiye Belediye başkanlığı yapmış Özer Olgun abimiz geliyor. Şu anda da Alim Karaca başkanım Fethiyemiz için hizmetkarlık yapıyor. Bende belediye meclis üyesi olarak elimden geldiğince ona destek olmaya çalışıyorum. Yani siyasette isimler gelip geçici, hizmetler ise kalıcıdır. Bugun A şahıs Olur, yarın B şahıs. Onun için ben her iki ilçe başkanımı da örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …