Salı , Nisan 23 2024

Fethiye İçin Muhalefet Ziyarette

Fethiye’de sıra dışı projelerle adından söz ettiren CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve yönetimi, kongre ile göreve seçilen AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette ilçe başkanları Öztürk ve Demir, Fethiye adına birlik beraberlik vurgusu yaptılar.

Türkiye’de uzun yıllardır bir araya gelemeyen iktidar ve muhalefet, Fethiye’de örnek bir tablo ortaya koydu. Geçtiğimiz haftalarda ilçe kongresi ile başkanlığa seçilen AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ü kalabalık bir heyetle ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiye için her konuda birlikte hareket etmeye hazır olduklarını vurguladı.

Muhalefet ve iktidar partilerinin ilçe başkanları, ziyarette bir araya geldiler. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir beraberinde yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni seçilen AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetimini ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. Demir, Öztürk’e çiçek sunarken; yönetim kurulu üyeleri de birbirleri ile tanışma fırsatı buldu.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretine geldik. Görevlerinde başarılar diliyoruz. Fethiye için yapabileceğimiz ne varsa, elimizi taşın altına sokmaya hazırız. İlçemiz adına tüm siyasi partiler birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Biz yapabildiğimizi, AK Parti İlçe Teşkilatı da yapabildiklerini yerine getirecekler. Tavrımız her zaman birlikten yana olacaktır. Birbirimize bir telefon kadar yakın olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Partilerimiz farklı bile olsa Fethiye için gönüllerimiz bir. Hepimizin amacı hizmet etmek” şeklinde ifadeler kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ile tatlı bir rekabet halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 6 ayı aşkın bir süredir ilçe başkanlığı yapıyorum. İlk olarak atama ile geldik. 20 Eylül tarihinde kongremizi yaptık ve yeni yönetim kurulumuzu belirledik. Bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Hepimiz Fethiye’nin insanlarıyız. Memleketimize hizmet etmek için gayret ediyoruz. Biz her zaman diyaloğa ve istişareye hazırız. Kavgadan yana hiçbir tavrımız olamaz. Fethiye için neler yapabileceğimizi her zaman konuşuruz. Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Zaman zaman yerler değişebilir. Ama denge hiç bozulmaz. Birbirimize karşı olan sevgimizi ve saygımızı kaybetmeyiz. İnşallah en yakın zamanda iade-i ziyarette bulunacağız” dedi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiye’de bazı mahallelerde yıllardır tamirat ve boya görmeyen camileri hayırseverlerle birlikte boyattıklarını belirterek; “Bazı okullardan da tamirat ve boya talebi gelmektedir. Bu konuda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurduk. Ancak bürokratik engellerin kalkması için sizden de destek bekliyoruz. 5 okulu biz, 5 okulu siz diğer 5 okulu da başka bir siyasi parti ile sivil toplum kuruluşları üstlenebilir. Fethiye hepimizin. Türkiye’de siz iktidarsınız, Fethiye ve Muğla’da biz iktidarız” dedi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Cami boya ve tamirat işleri popülist yaklaşıma giriyor. Biz AK Parti olarak Fethiye’ye yapılacak tüm projelerde devlet olarak olumlu yaklaşıma hazırız” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …