Cuma , Nisan 26 2024

Fethiyeli Eğitimci Dualar İle Toprağa Verildi

Fethiye’de uzun yıllar öğretmenlik ve okul idareciliği yapan emekli öğretmen Celal Topçu 67 yaşında tedavi gördüğü hastanede vefat ederken doğum yeri olan Esenköy mezarlığında dualar ile toprağa verildi.

Fethiye’de merkez Atatürk ve Gazi İlkokullarında uzun yıllar idarecilik ve öğretmenlik yapan evli ve bir çocuk babası Celal Topçu Tedavi gördüğü Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde 67 yaşında vefat etti. Fethiye’nin eğitim çınarları içerisinde yer alan Celal Topçu en son Yusuf İzzet Gökçe ilkokulunda idarecilik yaparak geçtiğimiz yıl emekli olmuştu. Celal Topçu’nun ani vefat haberi Fethiye’de eğitim camiasında derin üzün yarattı. Celal Topçu için Esenköy mahallesi mezarlığında cenaze merasimi gerçekleştirildi. Cenaze namazına yoğun bir katılım oldu. Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Siyasi parti temsilcileri, Eğitim Sendikaları temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda sevenin de katıldığı cenaze namazının ardından Celal Topçu’nun tabutu aile kabristanlığına götürüldü. Celal Topçu son yolculuğuna  dualar ile uğurlandı.  Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu can bir dostumuzu kaybettik. Onu unutmayacağız  dedi.  Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’da eğitim camiasının başı sağolsun diyerek Celal Topçu’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır diledi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …