Cuma , Mart 29 2024

Bir Günlüğüne Fethiye’yi Yönettiler

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli San, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyarete gelen çocukları ağırladı.

Fethiye Merkez Atatürk ilkokul dördüncü sınıfı öğrencileri Taylan Yöntem, Eylül Kararları ve Engin Deniz Çırpan öğretmenleri Soner Çırpan ile birlikte başsavcı Veli San’ı ziyade ederek sıralayacaksın Başsavcının koltuğuna oturdular.

Başsavcının koltuğuna oturan öğrenciler çok heyecanlı oldukları belirtip ileride olmak istedikleri meslekleri söylediler.

Başsavcı Veli San’ın koltuğuna oturan okul meclis başkanı dördüncü sınıf öğrencisi Taylan Yöntem’in hayalini kurduğu meslekse şaşkınlık yarattı. Gelecekte parentolog olmak istediğini söyleyen Taylan Yöntem: “Dinozorların kemiklerini, yapılarını ve yaşlarını öğrenmek istiyorum” dedi.

Başsavcı Veli San da dünyada çocuklara armağan edilen tek bayramın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğuna dikkati çeken Başsavcı San: “milli egemenliğimizin 97. Yılında çocuklarla olmak beni fazlasıyla mutlu kıldı. Çünkü çocuklarımız aydınlık geleceğimizin teminatı. Çocuklarımızın egemenliğin millete ait olduğu bilinciyle yetişmesi önemli.” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …