Cuma , Nisan 19 2024

Nagihan Bulut’tan +1 Farkındalığı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliklerine katılarak down sendromlu bireyler ve aileleri ile bir araya geldi.

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut ve meclis üye adayları, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı’nın himayesinde Fethiye Evi’nde düzenlenen, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliklerine katıldılar. Nagihan Bulut ve meclis üye adayları Down Sendromlu bireyler ve aileleri ile bir araya geldiler. Dans gösterisine de eşlik eden Bulut, “Fethiye Evi gönüllüleri çok güzel işler yapıyorlar. Bu oluşumu devam ettireceğiz. Down Sendromlu çocukların insani değerleri yüksektir. Yalan nedir bilmezler, yürekleri sevgi doludur ve sevgileri karşılıksızdır. Eksik değil, +1 fark ile bizden fazladırlar” dedi.

Engelli bireyler ve kadınlar için pozitif ayrımcılık söylemini kabul etmediğini bir kez daha yineleyen Bulut, “Engellilere pozitif ayrımcılık söylemini doğru bulmuyorum. Söylemin içerisinde ayrımcılık var. Ben birleştirici, bütünleştirici olmak istiyorum. Engellilere sağlanan olanakları arttırmak, onların sosyal ve ekonomik hayatın içerisinde yer almasını sağlamak istiyorum” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …