Perşembe , Nisan 25 2024

Engelli Vatandaşlara Yönelik E-KPSS Kursu

Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde engelli vatandaşlara yönelik E-KPSS kursu açıldı. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde engelli vatandaşlara yönelik açılan E-KPSS kursunu ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Şahiner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya’ya İlçe Şube Müdürü İsmail Cazağ eşlik etti.

Kursiyerlerle sohbet ederek bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Kaymakam Şahiner; “Halk eğitim müdürlüğümüz engelli kardeşlerimize böyle bir kursu böyle bir günde başlatması ayrıca bir anlam kazandı. Bu konuda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve halk eğitim müdürlüğümüze böyle bir kurs düzenledikleri için teşekkür ediyorum. ” dedi.

Kursta edebiyat öğretmeni olan Gülgün Özer: “Kursumuz bu gün başladı. Belli planlar dahilinde kursumuza devam edeceğiz. Engelli arkadaşlarımızın da engelsiz eğitim almaları için çaba sarf edeceğiz. Bu projenin içinde olmak benim için çok önemliydi. Bu nedenle çok mutluyum” dedi.

Kursa katılan engelli vatandaşlara başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya: “Kurumumuza yapılan KPSS’ye yönelik kurs talebinde bulunulmuş. Şuan 10 tane kayıtlı öğrencimiz var ama artacağı yönünde beklentimiz de var. Bu 216 saatlik bir program olacak. Ders kaynaklarımız tamamen Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından karşılanacak. Devam eden ve bu işi ciddi bir şekilde götüren arkadaşlarımızın başarabileceğini umut ediyoruz. Öğretmen açığımız yok. Kursumuz 17 Nisan’a kadar sürecek. 22 Nisan’da da sınavımız var” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …