Cuma , Mart 29 2024

Rixos Premium Göcek’te Iyeoka Rüzgarı

Koylarıyla ünlü Göcek’te hizmet veren Rixos Premium Göcek, ‘Simply Falling’ şarkısıyla listeleri altüst eden ABD’li sanatçı Iyeoka’nın 5 Ağustos tarihindeki konseriyle müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

‘Simply Falling’ adlı şarkısıyla dinlenme rekorları kıran Nijerya kökenli Amerikalı sanatçı Iyeoka, Rixos Premium Göcek’te unutulmayacak bir konsere imza attı. 5 Ağustos tarihinde Rixos Premium Göcek sahnesi ‘Nox The Stage’te sahne alan Iyeoka, sesi, vokali ve sahne performansıyla müzikseverlerden tam not aldı.

Yazdığı şiirleri caz, soul ve blues ile sanatseverlerle buluşturarak unutulmayacak şarkılara imza atan Iyeoka’nın Rixos Premium Göcek’teki konseri büyük ilgi gördü. Konseri izleyen 600’ün üzerinde davetli Iyeoka’nın sevilen şarkılarına büyük bir coşkuyla eşlik etti. Konserine ‘Simply Falling’ şarkısıyla başlayan Iyeoka, bu parçanın sosyal medyada özellikle Türkiye’deki hayranları sayesinde en fazla izlenen kliplerden biri olduğunu belirtti ve Türkiye halkına teşekkür etti. Iyeoka, konserinde müzik eşliğinde yeni kitabından bölümler de okuyarak izleyicileri adeta büyüledi. Konsere, otel misafirleri ve Göcek’teki Iyeoka hayranlarının yanı sıra Müge Somer, Faik Somer, Emina Sandal, Mirsad Türkcan, Sabina Türkcan ve Ahmet Güneştekin gibi pek çok ünlü isim de katıldı. Mirsad Türkcan, konser sonunda sahneye çıkarak Iyeoka ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Iyeoka, konser sonrasında ‘Nox The Stage’te hayranlarıyla fotoğraf çektirdi, CD ve kitabını imzalayarak izleyicilerle paylaştı.

Müziğe olan tutkusunu ‘The Rock By Funk Tribe’ grubu ile kariyerine dönüştüren Iyeoka, ilk solo albümü ‘Black and Blues ile büyük bir çıkış yaptı. U2’nun hit parçalarından ‘Desire’ı da coverladığı albümü ‘Hum The Bass Line’ı 2008 senesinde dinleyicileriyle buluşturan sanatçı, 2011’de R&B şarkı kategorisinde ‘Bağımsız Müzik Ödülleri’ne aday gösterildi. Femi Kuti, Zap Mama ve Soulive gibi blues, soul ve cazın önemli isimleriyle birlikte aynı sahnede performans sergileyerek, müzik dünyasındaki yerini pekiştiren Iyeoka, Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip.

Ağustos ve Eylül ayı boyunca birçok ünlü ismi ağırlayacak olan Rixos Premium Göceksahnesi ‘Nox The Stage’, kurban bayramında da birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam edecek. 30 Ağustos’ta Necati & Saykolar, 31 Ağustos’ta Can Gox, 1 Eylül’de Serdar Şengül, 2 Eylül’de Sibel Tüzün, 3 Eylül’de Kargalar Kafeste, 4 Eylül’de Su Soley, 5 Eylül’de Aycan & Retro Band Rixos Premium Göcek sahnesi ‘Nox The Stage’te misafirlere müzik ve eğlence dolu anlar yaşatacak.

About egegazetesi

Check Also

AKDENİZLİ: “HAZİRAN ATAMALARINDA HAKİM VE SAVCILARIMIZ DA GELECEK”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları …