Perşembe , Mayıs 2 2024

FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI, 7.000’İNCİ ÜYEYE ULAŞTI

Bölge ekonomisinin büyümesine paralel olarak her geçen gün üye sayısı artan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) 7.000’inci üyesine ulaştı. FTSO, 7.000’inci üyesi Güven Homes İnşaat Turizm Seyahat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne plaketle teşekkür edildi.

Fethiye ve Seydikemer, 2020 yılında tüm dünyayı etkileyen gösteren Covid 19 salgını, sonrasında Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle hem İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerden, hem de Rusya ve Ukrayna’dan önemli ölçüde göç alırken bölgedeki ticari faaliyetler de arttı. 2020-2023 yılları arasında devam eden göçle birlikte, nüfus artışına paralel bölge ekonomisindeki canlanma, kurulan şirket sayısına yansıdı ve şirket kuruluş sayısında, önceki yıllara oranla önemli ölçüde artış yaşandı. Fethiye ve Seydikemer’in ekonomisindeki büyüme, kurulan şirket sayısının artması, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın üye sayısına da yansıdı. Son yıllarda yeni kurulan şirket ve şubelerle 2023 yılında 830 yeni üye kaydı yapan FTSO’nun, 2022 yılında 5.458 olan faal üye sayısı 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla 6.033 ulaştı. FTSO’nun 7 Mart 2024 tarihi itibarıyla üye sayısı 7.000’e ulaştı. FTSO’nun 7.000’inci üyesi ise Güven Homes İnşaat Turizm Seyahat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi oldu.

FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu ve Ticaret Sicili Müdür Yardımcısı Candaş Alp, Odanın 7.000’inci üyesi olan Homes İnşaat Turizm Seyahat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin sahibi Soner Güven’i yeni şirketi için tebrik ederek, ticaret hayatında başarılar diledi ve bölge ekonomisine yapacağı katkılar için plaketle teşekkür etti. FTSO’nun gücünü üyelerinden aldığını kaydeden, Ezgi Kullukçu, “1901 yılından bu yana tam 123 yıldır Fethiye’ye ve üyelerine hizmet veren Odamıza ve bölge ekonomisine katkı yapan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Üyelerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için her geçen gün hizmetlerimizi ve faaliyetlerimizi geliştirmek, yenilemek amacıyla çalışıyoruz. Köklü aynı zamanda yenilikçi Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın 7.000’inci üyeye ulaşmasını farkındalık oluşturmak hedefiyle kutlamak ve anlamlı kılmak istedik. Odamızın gücüne güç katan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Teşekkür plaketini Oda kaydı sırasında sürpriz bir şekilde FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu’dan alan FTSO’nun 7.000’inci üyesi olan firmanın sahibi Soner Güven de, FTSO yönetimine teşekkür ederek, yeni turizm sezonunun tüm bölge için hayırlı olması diledi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …