Cuma , Nisan 26 2024

Deniz Sevdalıları Göcek’te Buluşuyor

Organizasyonu Marmaris Fuarcılık tarafından yapılan MARİNTECH GÖCEK, 09 Eylül 20 Çarşamba günü  deniz sevdalılarına kapılarını açıyor.  Marinacılık sektöründe önemli bir alanına sahip olan GÖCEK, yüksek deniz sezonun da  MARİNTECH Yat ve Tekne Ekipman ihtiyaçları organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Tüm dünya da etkili olan COVİD-19 pandemi sürecine rağmen iyi bir sezon yaşayan Denizcilik sektörü zengin marina ve tesis alanına sahip GÖCEK’de 09-12 Eylül 2020 tarihleri arasında 4 gün sürecek Yat ve Tekne Ekipman  sergisiyle Deniz severleri bir araya getiriyor.

Organizasyon, Fuar ve Etkinlilerin 1 Eylül 2020 sonrasında başlaması sonrasında Fethiye bölgesinde ilk etkinlik 9-12 Eylül arası GÖCEK ‘de yapılacak.

FETHİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI OSMAN ÇIRALI

‘Ne üretiyorsak üretilim, Tanıtacağız’

Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan ve Marintech Proje Yöneticisi Hakan Özel, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti.

Marfo Fuarcılık Genel Müdürü Volkan GÜLCAN; Ziyarette şu görüşlere yer verdi;

‘Denizcilik Sektörü Marintech’de buluşuyor’

‘Deniz tutkuları  MARİNTECH GÖCEK buluşmasıyla ufuk ve bilgilerinin arttırması hedefleniyor. Güney egenin en popüler alanı GÖCEK; yapısı, ticaret hayatı, denizcilik potansiyeli ve coğrafi konumu ile deniz turizminin önemli bir bölgesi.’

NİTELİKLİ VE PROFİLİ YÜKSEKLİ KATILIMCI İLE GÖCEK TE AÇILIYORUZ;

Organizasyonu düzenleyen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan GÜLCAN,  Marintech Göcek yat tekne ekipman sergisinin bölge de büyük bir eksikliği giderdiğini anlattı. Gülcan,. Bölgede Turizm ve Turizm Tedarik, Agritech Fethiye Tarım Fuarıyla birlikte arge çalışmalarına 2014 yılında başlanan MARİNTECH organizasyonunun ilk kez 2017 yılın da ziyaretçileriyle buluştuğuna dikkat çekti. Her yıl giderek katılımcı ve ziyaretçisinin arttığı MARİNTECH Marinaların kalbi GÖCEK de 09-12 Eylül 2020 tarihleri arasında 4 gün süreyle yapılacağını anlattı.

Projeye destekleri için Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ilgili Daire Başkanlıkları başta olmak üzere, Fethiye Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, İMEAK Fethiye Deniz Ticaret Odası Şubesi ve Türkiye Yat Kaptanları Derneği ve diğer paydaş kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Gülcan, Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 Pandemi sürecinin, özellikle denizcilik sektöründeki kısmi etkilerinin sezonun açılmasıyla birlikte dikkatli ve tedbirli adımlarla aşılacağına inandığını ifade etti. Gülcan, Marintech organizasyonu için gerekli tüm önlemlerin alındığına dikkat çekerek, ‘Katılımcı ve ziyaretçi için tüm pandemi önlemlerini alındı. Güzel bir organizasyon yaşayacağız’şeklinde konuştu.

4 Gün sürecek MARİNTECH GÖCEK organizasyon da Tekne ve Yat ihtiyaçlarının kışlama ağırlıklı bakım malzemelerini Türkiye genelindeki bir çok il den katılımcı ile aynı anda sergileneceği kaydedildi. Standlar da yapılacak çeşitli aktivite ve etkinliklerle MARİNTECH GÖCEK organizosyonuna ziyaretlerin ücretsiz olduğu ve  20 bin ziyaretçi hedeflendiği öğrenildi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Başkanı Osman ÇIRALI; ziyaret sonrasında Marintech in bölgeye kazandırdığı sinerjiye işaret ederek ‘Üretim devam ediyor.. Edecek. Bölge Üreticimize ve denizcilik sektörünün önemli bir organizasyonu olan MARİNTECH’in hayırlı uğurlu olması dileklerimle başarılı bir organizasyon temenni ederim.’şeklinde konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …