Cuma , Nisan 26 2024

Fethiye Kızılay’a Teşekkür Belgesi

Vefa Sosyal Destek gurubu çalışmalarında görev alan Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanlığı, Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından teşekkür belgesi ile onurlandırıldı.

Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna, Vefa Sosyal Destek gurubu sosyal sorumluluk kapsamında çalışmalarına katıldıklarını belirtti. Tuna özellikle Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanlığı olarak çalışmalara katıldıklarını belirterek; “Koronavirüs tedbirleri kapsamında, sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların ihtiyaçlarını karşılamak için valilikler ve kaymakamlar koordinesinde Vefa Sosyal Destek grupları oluşturuldu. 22 Mart’ta faaliyetlerine başlayan vefa destek grupları 65 yaş ve üstü vatandaşlarla, kronik rahatsızlığı bulananların ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. 112, 155, 156 ve diğer numaralar üzerinden ihtiyaçlarını bildiren bu kapsamdaki vatandaşlarımızın talepleri polis, jandarma, bekçi, AFAD personeli, öğretmen, din görevlileri gibi kamu çalışanlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının gönüllüleri tarafından anında karşılanarak evlerine götürülüyor” dedi.

Fethiye’de Vefa Sosyal Destek gurubunda bulunan diğer kurum ve kuruluşlar ise: Fethiye Belediye Başkanlığı, Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, Fethiye İlçe Müftülüğü, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Fethiye Turizm Danışma Bürosu, Fethiye Vergi Dairesi Müdürlüğü, Fethiye Devlet Hastanesi, Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü, Fethiye Sosyal Hizmetler Merkezi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Fethiye TÜRSAB Şubesi.

Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna Sayın Valimiz Orhan Tavlı’ya Teşekkür Belgeleri için teşekkür ederiz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …