Pazartesi , Nisan 29 2024

Başkan Saatcı, “Hedefimiz Bir Turist Fazlasını Fethiye’ye Getirmektir”

Fethiye Otelciler Birliği Kongresi başkanlığına görevine seçilen Bülent Uysal ve beraberinde yönetim kurulu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Başkan Saatcı, amaçlarının Fethiye’ye bir fazla turist, bir dolar fazla gelir getirmek olduğunu ifade ederek, Başkan Uysal ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Samimi ortamda geçen sohbette Başkan Uysal, “FETOB Kongresi’nin ardından Sayın Başkanımız Behçet Saatcı bizleri onurlandırmıştı. Biz de kendisine ziyaret gerçekleştiriyoruz. Yoğun bir bayram dönemi geçirdik. 01 Temmuz’dan sonra yani ertelenen sınavdan sonra yine yoğunluk bekliyoruz. Sayın Başkanımız ile sezonu değerlendirip, sohbet ediyoruz. İnşallah sorunsuz bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı.

Başkan Saatcı ise, “FETOB yeni bir kongreden geçti. Seçimle gelen birisi olarak seçimle gelen herkese saygımız sonsuzdur. Yönetim kuruluna da başarılar diliyoruz. Biz onlarla aynı gemideyiz. Gemimiz, Fethiye. Ortak paydamız budur. Turizm bizim olmazsa olmazımızdır. Tüm STK’lar gibi FETOB’la da etle tırnak gibi çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız Fethiye’ye bir fazla turist getirmek, bir dolar fazla gelir sağlamaktır. Bu amaçla hep birlikte çalışıyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …