Cuma , Nisan 19 2024

Fethiye Kitap Günleri

Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Fethiye Likya Etkinlikleri kapsamında Fethiye Kitap Günleri başladı.  Edebiyat Atölyesi Dergisi’nin de destekleriyle hayata geçirdiği Edebiyat Otobüsü de Fethiye Kitap Günleri’nde yerini aldı.

Fethiye’deki Beşkaza Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Fethiye Kitap Günleri vatandaşların ilgisiyle başladı. 23 Ağustos’a kadar sürecek kitap günlerinde birçok şair, yazar ve edebiyatçı Fethiyelilerle buluşacak. Geçtiğimiz yıl Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen “Likya Söyleşileri” adlı etkinliğin ikincisi bu yıl kitap günleriyle zenginleşecek. Bu yılki etkinliklerde çeşitli söyleşiler, konferanslar ve atölye çalışmaları da yer almaya devam ediyor.

Levent Gültekin, Nasuh Mahruki, Fatih Yaşlı, Otis Abi, Osman Çağrı Şahin, Ali Mert Taşçıer, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre, Deniz Zeyrek, Ali Haydar Fırat, Ayşen Şahin, Mine Söğüt ve Ali Murat İrat gibi birçok isim de etkinliklerde yer alacağı öğrenildi.
ayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Edebiyat Atölyesi Dergisi’nin hayata geçirdiği Edebiyat Otobüsü de kitap günlerinde yerini aldı. Fethiye Beşkaza Meydanı’nda yer alacak otobüste yazarlar da okuyucularıyla buluşacak. Birçok yazar yazmanın İncelikleri konulu bir söyleşi etkinlik boyunca hayranlarıyla buluşacak.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …