Çarşamba , Nisan 24 2024

Karaca “Tarımsal Üretim Mutlaka Desteklenmelidir”

CHP Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, üyesi olduğu Fethiye Ziraat Odası Genel Kuruluna katılarak oyunu kullandı. Genel kurulda sohbet ettiği çiftçilerle sohbet eden Alim Karaca tarım ve üretimin mutlaka desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.

CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, üyesi olduğu Fethiye Ziraat Odası Genel Kurulu’na katılarak Tek listeyle gidilen seçimde Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e başarılar dilerken, Oda üyesi çiftçilerle de sohbet etme fırsatı buldu. Girdi fiyatlarının yükselmesi nedeniyle ciddi sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Oda üyeleri, üretimin desteklenmesi gerektiğini belirterek her geçen yıl işlerin kötüye gitmesinden yakındılar.

CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, tarım ve üretimin mutlaka desteklenmesi gerektiğine dikkat çekerek, göreve seçildiği taktirde “Fethiye ve Seydikemer, Ülkemizin en önemli örtü altı tarımsal üretim yapılan bölgeleri arasında bulunmakta, yetiştirilen sebze ve meyveler ihraç edilerek bölgemize ciddi ekonomik girdi sağlanmaktadır. Ancak son yıllarda tarımsal üretimde çeşitli sıkıntılar yaşanmakta, üreticilerimiz kadar alım gücü düşen tüketicilerimiz de sağlıklı meyve sebzeye ulaşmakta zorluk yaşamaktadır. Tarımsal üretimin mutlaka desteklenmesi düşüncesindeyiz. Göreve geldiğimiz taktirde kurulacak üretim ve tüketim kooperatifleri vasıtasıyla, vatandaşlarımızın sağlıklı ürünlere uygun fiyatlarla ulaşabilmelerini sağlayacağız” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …