Cuma , Nisan 19 2024

Kayabaş; “Behçet Saatcı’nın Yaptığı Hizmetler Ortadadır!”

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, beraberindeki meclis üyeleri ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundular. Ziyarette, Ak Parti İlçe Başkanı Eser, Başkan Saatcı’nın yaptığı hizmetlere her zaman teşekkür ettiklerini ifade ederken, Ak Parti Adayı Kayabaş ise, Başkan Saatcı gibi duayen bir siyasetçi ile yarışmaktan onur duyacağını söyledi. Başkan Saatcı da, önemli olanın Fethiye’ye hizmet etmek olduğunu söyleyerek, ‘Hükümet değil, yerel yöneticilerin seçileceği bir seçim olacak. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

Eser: “1999 yılında Behçet Saatcı ile yola çıkmıştık”

Samimi bir ortamda geçen ziyarette ilk sözü alan Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Eser, “Demokrasinin güzelliği… 1999’da Sayın Başkanla yola çıktık. Yollarımız ayrılmadı ama partilerimiz ayrıldı. 20 yıldır beraber çalışıyoruz. İlçe Başkanlığı görevini bize tevdi ettiler. Fethiye’yi seviyoruz. Fethiye’yi hizmet etme aşkımız var. Allah herkesin gönlüne göre versin. Biz her zaman Behçet Saatcı’nın yaptıklarına teşekkür ettik, etmeye de devam edeceğiz. Ankara’yı Fethiye’ye getirmek istiyoruz. Samimi karşılamadan dolayı Başkan Bey’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Saatcı: “Hükümeti değil yerel yöneticileri seçeceğiz”
Ak Parti Adayı Kayabaş’a başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Saatcı, İlçe Başkanı Bekir Eser’le yıllar öncesine dayanan arkadaşlığını anlattı. “Bekir Ağabey ile biz aynı çatı altında siyaset yapmıştık. Ben ilçe belediye başkanlığı, Bekir ağabey de belde belediye (Çamköy) başkanlığı yapmıştır. Bekir ağabey, 1999 yılında nüfus kaydı Fethiye’de olduğu için oyunu bile bize vermiştir. Partisel farklılıklar hiçbir zaman gönül ayrılığı getirmedi bizde” dedi. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de “Fethiye gibi butik yerlerde siyasetin sertleşmesi, kötü dilin kullanılması hiç kimseye fayda getirmez. Çünkü pazarda, statta, çarşıda her yerde denk geliyoruz. İnsanlar yüz yüze bakacaklar! İnsanlar birbirinin yüzüne bakabilecek halde olmalıdır. Yaklaşık 70 gün sonra bir yerel seçim olacak. Biz seçimde hükümet seçmeyeceğiz. Yerel yöneticileri seçeceğiz. Bizim pozisyonumuz belli değil. Partiler arası ittifak görüşmeleri belli olmadığı için ben bir şey söylemiyorum” dedi. Konuşmasında Ak Parti adayı Muhittin Kayabaş’la ilgili de değerlendirme yapan Başkan Saatcı “Muhittin kardeşimize gelince de, 2009’dan beri tanıyorum kendisini. Akarca Mahallemizin damadı. Oradan çok iyi tanıyorum kendisini.

Ziraat Mühendisliğinden tanıyorum. 2009-2014 arası Meclis Üyesi olarak birlikte de çalıştık. O zaman da Fethiye’ye katkı sağlamıştı. Genç bir arkadaşımız. Geçen dönem de Adalet ve Kalkınma Partisi onurlandırarak genel seçimde kendisine 3. sıra milletvekilliği adaylığı verdi. Şimdi de kendisine Ak Parti Fethiye Belediye Başkan adaylığı verildi. Başarılar diliyorum. Önemli olan Fethiye’ye hizmet etmektir. İktidar gücünün Fethiye’deki yatırımlara sirayet etmesinden hiç birimiz rahatsız olmayız. Hatta alkış da yaparız” dedi.

Kayabaş, “Böyle bir ustayı yenebilirsek, efsane oluruz”

Bizi makamında ağırladığından dolayı Sayın Behçet Saatcı’ya teşekkür ediyoruz diyerek sözlerine başlayan Ak Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş “Fethiye’de duayen siyasetçilerden bir tanesi de Sayın Behçet Saatcı’dır. 4 dönemdir Başkanlığımızı yapmaktadır. 2009- 2014 yılları arasında aynı çatı altında kendisiyle birlikte siyaset yapmaktan onur duydum. Yaptığı hizmetler ortadadır. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu tatlı bir yarış… Usta bir siyasetçi ile yarışmak benim için onurdur. Biz de böyle bir ustayı yenebilirsek, efsane oluruz. Seçim sürecinde bizim ağzımızdan hiç kimse olumsuz bir kelime duymayacaktır. 4 dönem belediye başkanlığı yapmak kolay bir şey değil. Büyük bir başarı elde etmiştir. Ama herkes kazanmak için çıkacaktır. Bize bu görev verilirse, dosyalarımızı elimize alıp, Ankara’dan gelmeyeceğiz. Kazanalım kaybedelim, Sayın Behçet Saatcı’nın tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Kendisinin kapısını sürekli çalacağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …