Cumartesi , Nisan 27 2024

Eriş; “Kazanabildiğimiz Kadar Puan Kazanmalıyız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 15.Hafta mücadelesinde Bandırmaspor’a konuk olan ve deplasmandan 1 puanla dönen Fethiyespor’u değerlendirdi. Fethiye basının hazır bulunduğu röportaj gününde Bandrımaspor maçı galibiyetini değerlendiren Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, bol gollü bir takımdan ziyade kazanan bir Fethiye yaratmak istediklerini vurguladı.

“Bandırma müsabakası içeride kazandığımız Silivri’den sonra direncimizin ne kadar olabileceğini gösterdi” diyen Eriş: “Yavaş yavaş ilk yarının final sezonuna yaklaştığımız bu dönemde kazanabildiğimiz kadar fazla puan kazanmayı amaçlıyoruz. Takımda birçok sakat oyuncumuz var. Maalesef sezon başından bu yana sakatlıklarla yoğunlaşan ve büyük sıkıntılar yaşayan bir takımımız var. Bizde geldiğimiz günden itibaren hem sakatlıkların iyileşmesi adına hem de sakat sakat oynayan oyuncularımıza güvenip sahaya çıkarmak durumda kalıyoruz. Bu çok iç açıcı bir durum değil. Ama bütün olumsuzluklara rağmen çok takdire değer bir oyuncu grubunun heyecanını ve isteğini görüyoruz. Bandırmada gösterilen mücadelenin kazanılan 1 puandan çok daha değerli olduğunu düşünüyorum. Maçta kaçırdığımız çok net 2 tane pozisyon vardı. Bazen çaresizlik ve sıkıntılar takıma çok genç, yeni oyuncular da kazandırır. Bizde bunlardan 2 tanesini Enes ve Anıl’ı takımımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Hafta sonu Karşıyaka maçını hazırlanan Fethiyespor’da moral ve motivasyonun en üst seviyede olduğunu belirten Eriş: “Biz ilk yarının sezon finalini kendi evimizde iyi yapmak istiyoruz. Bunun dışında Karşıya iyi oyunculardan kurulu ama 6 puanı silinmiş bir Karşıyaka takımı var. 6 puanı silinmiş bir Karşıyaka’nın 6 puanı olsa bizim üstümüzde olacak. O yüzden çok sıradan ve kötü bir takım olduğunu düşünmüyorum. Biz oyunu mutlaka erken koparmak zorundayız. Son iki maçta herkesin coşkusunu iyi görüyorum. Takımımı takdir ediyorum, başkan ve yöneticimin heyecanını takdir ediyorum. Bandırmaya kadar gelip takımına sevgisini, inanmışlığını gösteren taraftar kitlesine saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Karşıyaka karşılaşmasında Fethiyespor’un kazandığı takdirde alt sıradaki bağları kısmen koparacağını işaret eden Eriş: “Geleceğe daha ışıkla bakmanın hevesini yaşayacağız. Puan farkı açılacak ve puan farkı ile yukarıya olan bağımızı koparmadan yürümeye çalışacağız. Oyuncu gurubumuzun bu ligin gerçeğini bilerek hareket etmesini istiyoruz. ” Dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …