Perşembe , Nisan 25 2024

Yunus Önder Resepsiyona Katıldı

FGSİAD (Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği) Başkanı Yunus Önder Kazakistan Türkiye ilişkilerinin 25. yıl dönümü resepsiyonuna katıldı.

Kazakistan Türkiye Büyükelçisi Abzar Saparbekuly ve Kazakistan Türkiye Baş Konsolosu Dr. Halil Uluer tarafından davet edilen Yunus Önder geceye davet edilmekten dolayı son derece mutlu olduğunu dile getirerek Kazakistan ve Türkiye kardeşliğinin bir ömür boyu sürmesi dileklerini büyükelçiye iletti. Ayrıca Fethiye ve bölgesinin turizm alanında önemli bir destinasyon olduğunu dile getirerek Kazakistan Büyükelçisinden Fethiye ve bölgesine zengin Kazak turistlerin gelmesi hususunda destek sözü istedi.

Oluşacak bir Kazakistan heyetini bölgede ağırlamak istediğini dile getirerek Büyükelçi Saparbekuly’i Fethiye’ye davet etti. Büyükelçi bütün bu istekleri dikkate alacaklarını en uygun bir zamanda da heyetle birlikte bölgeye bir gezi düzenleye bileceklerini dile getirdi. Yunus Önder’i süreçte Kazakistan Muğla Fahri Konsolosu atamakla ilgili bir süreç başlatacaklarını ifade etti.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu AKP Kazakistan Grubu Başkanı Milletvekili Haluk İpek, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollağolu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Eski Bakanlar Hikmet Çetin ve birçok önemli davetlinin katıldığı gece Ankarada Jw Marriot otelde gerçekleşti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …