Pazar , Nisan 28 2024

Cumhur İttifakı “Muhammet Kökten” Dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten oldu. Uzun zamandan bu yana süren ve yılan hikayesine dönen, Cumhur İttifakının Fethiye Belediye Başkan Adayı MHP’den turizmci Muhammet Kökten oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan 55 ilçenin adayının açıklandığı listede Fethiye Belediye Başkan Adayı olarak Kökten’in adı açıklanırken, Kökten, geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan Aday adayı olmuştu.

Kökten adaylığının açıklanmasının ardından şu açıklamalarda bulundu;

“Öncelikle sizlere sevgi ve saygılarımı sunarak, Cumhur İttifakı çatısı altında Fethiye Belediye Başkan adaylığı için yola çıkmış olmanın heyecanını ve sorumluluğunu taşımanın gururunu yaşıyorum. Bu süreçte bir araya geldiğimiz değerli hemşerilerimden aldığım destek ve güçle, Cumhuriyetin ve Cumhur İttifakı’nın bir ferdi olarak sizlere hizmet etmek için kararlı bir şekilde yola çıkıyorum.

Bugüne kadar ortaya koyduğum projeleri, Cumhur İttifakı çatısı altında daha güçlü ve etkili bir şekilde hayata geçirmek üzere hazırlıklarımızı tamamladık. Yerel yönetimdeki deneyimim ve birikimimle, Fethiye’nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek ve yaşam kalitesini artıracak projeleri sizlere sunmaya hazırım.

Birlikte daha güçlü ve daha güvenli bir Fethiye inşa etmek için var gücümle çalışacağımı belirtmek isterim. Yerel yönetimde şeffaf, katılımcı ve etik bir anlayışla hareket ederek, her kesimin taleplerini dinleyecek ve çözüm odaklı projelerle Fethiye’yi daha da ileri taşıyacağız.

Fethiye’nin eşsiz doğası, zengin kültürü ve misafirperver insanlarıyla bu güzel şehri daha yaşanabilir ve sürdürülebilir kılmak için Cumhur İttifakı’nın gücünü arkamıza alarak, birlikte elde edeceğimiz başarıların gururunu yaşayacağımıza inanıyorum.

Saygı ve Selamlarımla”

AKP’den Belediye Başkanı aday adayı olan AKP’li Muhammet Kökten’in, MHP tarafından Cumhur İttifakının Fethiye Belediye Başkanı Adayı gösterilmesi Ülkücüleri sokağa döktü.

Muhammet Kökten’in adaylığının açıklanmasının ardından MHP İlçe Binasının önüne toplanan Milliyetçi Hareket Partili Ülkücüler, Kökten’in adaylığına karşı çıkarak tepki gösterdiler.

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke kalabalığı sakinleştirmek için çaba sarf etti.

“MUHAMMET KÖKTEN’İN ADAY YAPILMASI ÜLKÜCÜLERE ZULÜMDÜR”

Milliyetçi Hareket Partisi önünde toplanan kalabalık grup adayın ülkücü olmamasını eleştirerek “Bu ülkücülere yapılan bir zulümdür. Partimizin adayına tepki gösteriyoruz. Bu aday bizim adayımız değil. Milletvekili seçimlerinde kimsenin tanımadığı, İYİ Partiyi öven, bugüne kadar parti içinde hiçbir çalışmaya imza atmamış, ülkücü olmayan bir kadını bize, Türkeş’in evlatlarına aday olarak dayattınız. Lider-teşkilat-doktrin dedik ses çıkarmadık. Cumhur ittifakı olarak Fethiye’de MHP kendi adayını çıkaracaktır, dediniz. Sonra çıkıp AKP’nin aday adayını bize, milliyetçilere aday olarak dayatıyorsunuz.

BU PARTİDE CENGİZ ÇAY VE KÜRŞAT GÖNÜL’ÜN MUHAMMET KÖKTEN KADAR DEĞERİ YOK MU?

Bizim ülkücü adayımız yok muydu? O zaman bıraksaydınız AKP kendi aday çıkarsaydı. Cengiz Çay’ın, Kürşat Gönül’ün bu partide Muhammet Kökten kadar değeri yok muydu? Muhammet Kökten kadar ülkücü değiller miydi? Ya da Muhammet Kökten ülkücü mü? Milliyetçi Hareket Partisi aday çıkaracaksa kendi içinden çıkarsın. Bu işi yapamayanlar ya istifa edecek ya bu işi düzeltecek” dediler.

Fethiye Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke “Böyle yapmayalım, Fetöcüler le PKK’lıları sevindirmeyelim. İlçe Başkanımız bize bunun açıklamasını yapacak” diye konuştu

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …