Cuma , Nisan 26 2024

Yılmaz; “Güç Birliği Yapacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. . Ziyarette konuşan Yılmaz, “Turizm ilçemizin en önemli gelir kaynaklardan birisi. Ölüdeniz ve Çalış dünyanın gözde turizm merkezleri arasında. Fakat turizm sezonu oldukça kısıtlı biliyorsunuz. Bu dönemi uzatıp, seçenekleri arttıracak çalışmaları sizlerin görüşleriyle belirleyeceğiz. Fethiye’de turizmin gelişmesi ve hak ettiği yerlere ulaşması için turizmcilerle güç birliği yapacağız” dedi.

Sohbet havasında geçen toplantıda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Ziyarette konuşan Yılmaz, “Turizm ilçemizin en önemli gelir kaynaklardan birisi. Ölüdeniz ve Çalış dünyanın gözde turizm merkezleri arasında. Fakat turizm sezonu oldukça kısıtlı biliyorsunuz. Bu dönemi uzatıp, seçenekleri arttıracak çalışmaları sizlerin görüşleriyle belirleyeceğiz. Fethiye’de turizmin gelişmesi ve hak ettiği yerlere ulaşması için turizmcilerle güç birliği yapacağız. Belediye başkanlığım döneminde Ölüdeniz’in tanıtımı için fuarlara katıldık ve çeşitli organizasyon düzenledik” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarını sürdüren Yılmaz, “Hiçbir esnafımızın işi aksatılmayacak. Bu konuda yeteri kadar personel bulunmaktadır. Fethiye’nin gücü bir yere kadar. Devlet ve büyükşehir ile barışık olacağız. Ölüdeniz’de gerçekleştirdiğim projelerde önemli devlet katkıları aldım. CHP’li bir belediye başkanı olduğum halde bakanlıklardan büyük destek gördüm. Şehir merkezindeki ulaşım ve otopark sorununu büyükşehir belediye meclisimize taşıyacağım. Turizm, tanıtım gibi organizasyonların etkili bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacağım. Bu yönde sizin fikirleriniz alınacak ve değerlendirilecek” dedi.

Ziyarete teşekkür eden FETOB Başkanı Bülent Uysal, “Aday adaylığı sürecindeki çalışmalarda başarılar diliyorum. Fethiye Otelciler Birliği olarak Çalış ve Ölüdeniz bölgesindeki sorunların tespitini yapıyoruz. Önümüzdeki aylarda rapor haline getirip, ilgili kurumlara sunacağız” dedi.

AŞURE ETKİNLİĞİNE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen aşure etkinliğine katıldı. Dernek yönetimi ve üyeleri tarafından ilgiyle karşılanan Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptı.

Kordon boyunda derneğe ait büfede gerçekleştirilen aşure etkinliğine katılan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Şube başkanımız Mehmet Üstün, böyle anlamlı bir organizasyonu geleneksel hale getirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin. Sivil toplum kuruluşları ve dernekler bizim çalışma arkadaşlarımız olacak. Yapacağımız işlerde görüşleri alınacak, ardından uzmanlar nezdinde projelendirilecek. Gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Mehmet Üstün, Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

GÜNEY AFRİKA’DAN DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, her ayın ilk Perşembe günleri kurulan İkinci El Pazarı’nda vatandaşlarla sohbet etti ve çalışmaları hakkında bilgiler aktardı

Bu ay etkinlikte stant açan ve Fethiye’de yaşayan Güney Afrikalı Jacqueline Mareme’ye, CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz’ın; 10 yıllık Ölüdeniz belediye başkanlığı döneminde yaptığı kültürel çalışmalar hakkında bilgiler aktarıldı. Yabancılardan oluşan bir koronun ülke genelinde konserler verdiğini öğrenen Mareme, uluslararası kültürlerin yer aldığı her organizasyona destek vereceğini söyledi.

Vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, “Halkımızın desteği ile başkanlığa seçilirsem, bu tür pazarların çoğalmasını sağlayacağız. Değişik noktalarda kurulan bu yerlerin ulusal ve uluslararası destinasyonlarda tanıtımını sağlanıp, turlar düzenleyeceğiz. Güney Afrika’dan ilçemize yerleşen vatandaşımıza belediye başkanlığı dönemimde kültürel çalışmalar hakkında bilgiler aktardım. Kendisi de başkan seçildiğim takdirde bu tür organizasyonlara destek vereceğini ifade etti” dedi.

“Vatandaşlarımızla sohbet edip, beklentilerini dinliyoruz” diyen Yılmaz, “Halkımıza dost ve kapısı açık bir belediye sözü veriyoruz. Sorunların tespiti ve çözümü için mahallelerde temsilcilerimiz olacak. Gerekirse vatandaşlarımız kendisi de gelebilir. Hiçbir konu bekletilmeden ele alınacak ve çözümlenecek. İkinci El Pazarı’nda gördüğüm ilgi beni mutlu etti. Herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …