Cuma , Nisan 26 2024

Taşar’dan Kaymakama Ziyaret

Fethiye’nin gelişmesi ve kalkınması adına oda olarak her zaman hazır olduklarını belirten Taşar’a Kaymakam Şahiner, herkesin Fethiye için yapabilceği bir şey olduğunu söyleyerek, birlik ve beraberlik içerisinde Fethiye için çalışacaklarını söyledi.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’e  göreve başlamasından dolayı hayırlı olsun dileklerini ileten  Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Fethiye’nin gelişmesi ve kalınması adına her türlü çalışmaya hazır olduklarını söyleyen Taşar, “Kaymakamımız Muzaffer Şahiner’e yeni görevinde başarılar diliyoruz. Şehrimize çok kısa sürede alışacağını ümit ediyoruz” diye konuştu.

Kaymakam Şahiner Şoförler odası yöneticileri’nin kendisine yaptıkları ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fethiye’nin gelişen çok güzel bir yer olduğunu söyleyen Kaymakam Şahiner, “İnsanlarını da tanımaya başladım, çok sıcakkanlı insanlar. Fethiye için herkesin yapabileceği bir şey vardır. İlçedeki tüm sivil toplum örgütleri ile Kaymakamlık arasında başarılı çalışmalar yapacağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …