Cuma , Nisan 26 2024

MICE Sektöründen Fethiye’ye Güzel Haber

MICE Sektöründen Fethiye’ye Güzel Haber

 

Türkiye’nin tek, dünyanın ise en büyük üçüncü uluslararası MICE (Meeting, Incentive, Congress, Events) Kongre, Toplantı ve Etkinlik Sektörü Fuarı, “ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines” 22-24 Şubat 2017 tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi-ICC’de, dördüncü kez gerçekleştirildi. Fethiye’nin bir uluslar arası firması olan “LookBookHoliday.com”’un kurucu sahibi Murat MALLI, Genel Müdürü Hakan Koç, Finans Direktörü Samet KİRACI, Bölge Yetkilisi Remzi ENHOŞ “Hosted Buyer (Satın Alıcı) ” sıfatı ile Fethiye’yi temsil ettiler. Fuar süresince ve sonrasında ulusal ve uluslarası firmalarla geçtiğimiz hafta yapılan bir çok görüşmeler neticesinde Fethiye’de özellikle 2017 ve 2018 yıllarına düşük sezon ve Kış dönemleri için MICE etkinlikleri sözleri alındı, ön anlaşmalar imzalandı.

 

Bir çok etkinlik firmaları, yerli ve yabancı satın alıcılar, katılımcı firmalar, konuşmacılar ve basın mensupları ile bir araya gelen firma yetkilileri, ayrıca Türkiye ve dünyada tanınmış en önemli instagram fenomenlerini Fethiye’ye davet ederek ve sponsor anlaşmaları imzalayarak belde tanıtımına büyük katkıda bulundular.

 

MALLI “Fethiye ve Ölüdeniz bir marka tatil beldesidir. Kitle kıyı turizminden neredeyse 3 kat fazla gelir bırakan toplantı, kongre ve etkinlik turizmi alanında Fethiye’mizi geliştirmek istiyoruz. Ne yazık ki, beldemiz tatil bölgeleri içersinde en çok toplantı organizasyonları ağırlayan ilk beldeler arasında değil. Firma olarak Fethiye, Ölüdeniz’in toplantı organizasyonlarında bölgemizdeki konaklama işletmeleri ile birlikte bayrak taşıyıcı olmak adına elimizden geleni yapacağız. Ülkemizin tek MICE fuarına bu nedenle Fethiye’miz adına büyük bir ekiple katıldık ve MICE sektörüne ayrı bir önem veriyoruz. Markamızın uluslar arası gücü ile bu konuda gelişmeye hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …