Cuma , Nisan 26 2024

“Fen İşleri sorumluğumuz dışındadır”

İlçemizin bazı bölgelerinde yapılan kazı çalışmalarından kaynaklanan şikâyetler üzerine Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden  yazılı basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Belediyemizin kazı izinlerinin verilmesi, kamera görüntü almasına engel ağaç dalları, afiş ve pankartların kaldırılması dışında sorumluluğu bulunmamaktadır.

 

 

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden  yazılı basın açıklamasında şöyle denilmektedir. “Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından kent güvenliği yönetim sistemi ve plaka tanıma sistemi projesi adıyla ihale edilen ve alt yapı çalışmaları yüklenici firma tarafından yurt genelinde gerçekleştirilmekte olan mobese kameraları ve plaka tanıma sistemi çalışmaları ilçemizde de devam etmektedir. Söz konusu işler için yapılan direk dikme, yol kazı ve onarım çalışmaları yüklenici firma sorumluluğunda ve ihale kapsamında olup, Belediyemizin kazı izinlerinin verilmesi, kamera görüntü almasına engel ağaç dalları, afiş ve pankartların kaldırılması dışında sorumluluğu bulunmamaktadır.

 

Bölgemizde asayişin, huzur ve güven ortamının bozulmaması için yapılan çalışmalarda yüklenici firmaya gerekli kolaylığın sağlanması ve aksaklıkların hoşgörüyle karşılanmasını vatandaşlarımızdan rica ederiz” şeklinde belirtilmiştir.

 

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …