Cuma , Nisan 26 2024

Bulut; “Kazanan Fethiye Olsun”

31 Mart yerel seçimlerinde oy kullanmaya ailesi ile birlikte giden İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, oyunu kullandıktan sonra sandıkları ziyaret etti. Kazananın Fethiye olması temennisinde bulunan Bulut, vatandaşları sandığa oy kullanmaya davet etti.

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, 31 Mart yerel seçimlerinde oyunu Silkar Günlükbaşı Ortaokulunda kullandı. 1340 nolu sandıkta eşi Göksal Bulut ve kızları Gökçin Bulut ile birlikte oy kullanan Nagihan Bulut, öncesinde vatandaşlarla birlikte oy kullanma sırasının kendisine gelmesini bekledi. Nagihan Bulut, oyunu kullandıktan sonra sandık görevlilerine de teşekkür ederek okulda bulunan diğer sandıkları gezdi ve vatandaşlarla görüştü. İlçe merkezinde bulunan bazı okulları da ziyaret eden Bulut, sandık görevlilerine teşekkür ederek “Bugün bizler için sandık başında görev alıyorsunuz. Çok teşekkür ederiz. Hakkınızı helal edin” dedi.

SAYGI VE NEZAKET SEÇİMDEN SONRA DA DEVAM EDECEK

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına okul önünde açıklamada bulunan İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, “Sabahın ilk saatleri olmasına rağmen vatandaşlar oyunu kullanmak için gelmiş. Bizler diğer adaylarla birlikte saygı ve nezaket çerçevesinde çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Umarım bu sandığa da yansıyacak. Seçim sonrasında da bu saygı ve nezaket ortamı devam edecek. Sandıktan her ne çıkarsa çıksın Fethiye kazanacak diye düşünüyorum.  Bu süre içerisinde beni bağrına basan, coşku ve sevgi ile karşılayan Fethiyelilere teşekkür ediyorum. Ben her durumda kazandığımı, gönülleri kazandığımı düşünüyorum. Oy kullanmak demokratik hakkımız, vatandaşlık görevimiz. Gelecek 5 yılda herhangi bir seçimle tanrımızı belirtmemize imkân olmayacak. O anlamda da önemli bir seçim bu. Ekonomik durumdan, gidişattan rahatsız olanların sandık başına gidip bir şekilde bunu belli etmesi gerekiyor. Herkesi sandık başına davet ediyorum” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …