Cumartesi , Nisan 20 2024

Kayabaş, “Geleceği İnşa Etmeye Geliyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, hafta sonu yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ilk olarak Esenköy Mahallesi pazar yerinde halkla kucaklaşan Kayabaş, burada meydanı dolduran halka projelerini anlattı. Daha sonra Yakacık Mahallesi düğün salonunda gerçekleştirilen sohbet toplantısında çalışmalarını anlatan Kayabaş, devlet desteği ile Fethiye’nin birikmiş sorunlarını çözeceklerinin sözünü verdi. 

Gelecek nesillere daha huzurlu ve yaşanabilir bir Fethiye bırakabilmek amacıyla her kesimden destek isteyen Cumhur İttifakı AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, gönül belediyeciliği anlayışıyla her mahalleye eşit hizmet verileceğinin altını çizdi. AK Parti geçmiş dönem Milletvekili Hasan Özyer’in katılımıyla gerçekleşen mahalle buluşmalarında Kayabaş’a büyük teveccüh ve sevgi vardı. “Fethiye’nin geleceğini inşa etmeye geliyoruz” diyen Kayabaş, “Büyük projeleri devlet desteğimiz ile tamamlayıp, sizlerin hizmetine sunacağız. Turizmi 12 aya çıkarmanın yanında tarıma vereceğimiz desteklerle çiftçilerimizin de yüzünü güldüreceğiz. Çıktığımız bu yolda Fethiye’nin, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için tüm halkımızın oylarını istiyoruz” dedi.

ÖZYER, “SİYASETİN AMACI HİZMET ETMEKTİR”

Gerçekleşen programlarda bir selamlama konuşması yapan AK Parti geçmiş dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, “Artık siyasete arkadaşlarımıza destek olarak devam edeceğiz. Pazar günü yerel seçimleri yapacağız ve Fethiye’yi 5 yıl yönetecek belediye başkan adayını seçeceğiz. Siyasetin amacı hizmet etmektir.  Vatandaşların beklentisi ise bulunduğumuz yörenin gelişmesi, kalkınması ve çocukları ile torunlarının daha güzel bir ilçede yaşaması… Şu zamana kadar bölgemize hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Fethiye’de artık iktidarla buluşma ve değişim zamanı geldi. Fethiye büyüyen ve gelişen bir yer. Turizm, ticaret, tarım ve eğitim alanında ciddi adımların atılması gerekiyor. Nüfusumuz sürekli olarak artıyor. Trafik, otopark ve istihdam sorunumuz var. Başkan adayımız Muhittin Kayabaş ve belediye meclis üyeleri Fethiye’ye en iyi şekilde hizmet edecektir. Bizlerde her zaman onlara destek olacağız” dedi.

KAYABAŞ, “FETHİYE’NİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş konuşmasında, “Fethiye’nin sorunlarını biliyoruz. Yıllardır biriken sorunları gönül belediyeciliği ile çözeceğiz. Seçim süreci boyunca Sayın Cumhurbaşkanımız,  Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz; Fethiye’yi mega kent haline getirecek projelerimizin arkasında olduklarını bildirdiler. İlçemizi ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanımız, restorasyonu yarım kalan dünyada denize en yakın antik tiyatro olan Telmessos Antik Tiyatrosu’nun restorasyonunun tamamlanacağının sözünü verdi. 180 dairelik TOKİ için başvuruları almaya devam ediyoruz. Mevcut devlet hastanemizin ek hizmet binası için 4,5 milyon TL ödenek ayrıldı. Bölge hastanesi projemizi de sizlerin desteği ile hayata geçireceğiz. Fethiye’yi hizmet ve iktidarla buluşturma adına sizlerden destek ve oy istiyoruz. Bunun yanında koyları halkın hizmetine kazandıracağız. Halkımız rahatça denize girebilecek. Halk koylarının sayısını arttıracağız. Semt pazarlarımızın üzerini kapatacağız ve modern bir görünüme kavuşturacağız. Üreticilerimize gereken desteği sağlayıp, organik tarımın merkezi olacağız. Ekolojik turizm ile hem hizmet çeşitliliğimizi arttıracağız hem de turizmi 12 aya çıkarma adına önemli bir adım atacağız. Festival günlerimiz ile kültürümüzü ve geleneklerimizi dünyaya tanıtacağız. Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına projelerimiz var” ifadelerini kullandı.

TURİZME KATMA DEĞER SAĞLANACAK

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Şehir girişlerimizi, dünyanın gözde turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye’ye yakışır hale getireceğiz. Körfezi temizleyip, yüzülebilir bir hale getireceğiz. Kruvaziyer gemi limanı, kongre merkezi, spor tesisleri ve antik tiyatronun restorasyonu ile turizme katma değer sağlayacağız. Kangren haline dönüşmüş olan trafik ve otopark sorununu hazırladığımız projeler ile ortadan kaldıracağız. Her mahalleye kazandıracağımız sosyal tesisler ile çocuk parkları hem yaşlılarımızın hem de çocuklarımızın hoşça vakit geçirmesini sağlayacak. Bisiklet yolları projemiz ile Fethiye’yi bisiklet şehri haline getireceğiz. Fethiye Belediyesi’nin bütçesi belli… Bu projeleri devletimizin desteği ile sizlerin hizmetine sunacağız. Şu zamana kadar yapılanlara ve bunlarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Fakat biz daha fazlasını yapmak için yola çıktık” dedi.

AMATÖR SPORLARA DESTEK

“İmar revizyonu ile vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla ev yaptırabilecekler” diyen Kayabaş, “Bu çalışmanın ardından yeni ara yollarımız ortaya çıkacak. Böylelikle trafiğin rahatlaması adına ara yollar açılabilecek. Tüm amatör spor kulüplerine gereken destekler sağlanacak. Önemli bir değerimiz olan Fethiyespor’a kalıcı gelir getirecek tesisler oluşturacağız. Yönetimini anonim şirkete çevireceğiz, böylelikle kimsenin tekelinde olmayacak. Tüm sivil toplum kuruluşları elini taşın altına sokacak. Ardından takımımızı Süper Lig’e çıkaracağız. Fethiye Üniversitesi ve bin kişilik öğrenci yurdu ile önde gelen bir üniversite şehri olacağız. Sizlerin teveccühü ile göreve geldiğimiz zaman şeffaf belediyecilik anlayışını benimseyeceğiz. Elektronik ortamda belgelerinizin takibini yapabileceksiniz. Belediye ihaleleri de kameralar önünde yapılacak” şeklinde konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …