Cumartesi , Nisan 27 2024

Başkan Karaca’ya İadeyi Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz beraberinde Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya iadeyi ziyarette bulundu.

Alim Başkana başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Otgöz, “Alim başkanımıza iadeyi ziyaret gerçekleştiriyoruz. Biz kendisine hayırlı olsun ve başarılar dilemek için geldik. Allah utandırmasın. Seydikemer’de şuan için en önemli konu imar planı ve devlet hastanesinin yapılmasıdır. Bu konu hakkında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Karaca ise, “Demokrasinin en güzel örneği. Herkes burada. Daha önce Kumluova’mıza çok güzel hizmetler yapan, Ramazan Kaynak ağabeyimizde buradadır. Yakup ağabey zaten dayımızın oğlu. Karadere Belediye Başkanlığım döneminde beraber çalışmıştık. Kumluova’da DSP’li bir belediye başkanı olmama rağmen Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Sayın Mustafa Ali Türkan ile çok yakın ilişkilerimiz oldu.  Projelerimize hiçbir zaman engel olmadı. Kumluova’ya güzel hibeler almıştık. Yakup ağabeye ben daha önce nezaket ziyaretinde bulunmuştum. O da iadeyi ziyaret yapıyor. Bulunduğu bölgenin gelişmesi için uğraşıyor. Ben kendisine başarılar diliyorum. Ben de kendisine Fethiye Belediyesi ile birlikte ortak proje teklifi sunuyorum. Nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …