Perşembe , Nisan 18 2024

Başkan Karaca’ya Anlamlı Ziyaret

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP Fethiye İlçe Başkanı Özgür Kullukçu, beraberlerinde Milas heyetiyle birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirdiler.

Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “CHP İlçe Örgütü’nün ardından Sayın Başkanımız Alim Karaca’ya ziyarette bulunduk. Kutlama ziyaretlerinin ilkini sizden gerçekleştiriyoruz. Gerçekten ilgiyle takip ettiğimiz, enteresan bir seçim süreciydi. Fethiye seçimini çok iyi bir şekilde takip ettik. Buradan çıkan sonuçtan memnunuz. Hem Fethiye, hem partimiz hem de vatandaşlarımız için hayırlı olsun. Önceden sadece örgüte uğrayıp geçiyorduk şimdi bir de belediyemize uğrayacağız. İki ilçemiz hem de Muğla’mız için işbirliğimiz devam edecektir. Kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

KARACA, “GENELİN İKTİDARI, BİZİM YERELDE YAPACAĞIMIZ HİZMETLERDEN GEÇİYOR”

Başkan Muhammet Tokat ile yıllara dayalı bir dostluğu olduğunu ifade eden Başkan Alim Karaca ise, “Seydikemer’e aday olduğumda seçimi kaybetmiştim ama ilk ziyaretimi sayın başkana yapmıştım. 3 dönemdir belediye başkanlığı yapıyor. Tecrübeli bir isim. Biz değerli başkanın bilgi ve birikimlerinden yararlanmak istiyoruz. Zaten sürekli telefondan görüşüyoruz. CHP’nin 25 yıl sonra Fethiye’yi kazanması gerçekten zordu. Biz örgütümüzle birlikte kenetlendik, zor süreci başarıyla atlattık. Gerçekten bu 5 yıl içerisinde çok başarılı olacağımıza inanıyoruz. 5 yıl sonra biz halkın karşısına çıktığımızda çok rahat bir şekilde Fethiye’de seçim alabileceğimiz bir konuma geleceğiz. Bunun alt yapısını da şuan itibariyle hazırlıyoruz. Ekonomik olarak çok darboğazda değiliz. Fethiye gelirleriyle ve bizim yapacak olduğumuz projelerle önü açık bir ilçe. Bunun temellerini atıyoruz. Genelin iktidarı yerelde bizlerin hizmetinden geçiyor. Başarılı olacağımızdan şüphemiz yok. Genel merkezimizin bizi yakinen takip etmesinden memnun oluyorum. Erdoğan Toprak ve Tuncay Özkan dün beni aradı. Gece 12’de beni aramaları bu konuya ne kadar hassas olduklarını göstergesidir. 89’daki hatayı biz bir daha yapmayacağız. Başarılı olacağız. Muğla’da şuan uyumsuz bir tane belediyemiz yok. Başta Başkanımız Osman Gürün olmak üzere hep birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu uyumun neticesi, başarı olacak. Nezaketlerinden dolayı Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Milas ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını da söyleyen Karaca, “Zaten Parti Genel Merkezi’mizde proje bilim merkezi oluşturdu. Bu projeyi entegre etmek için uzman kişiler çalışıyor. Onun için biz ortak projeleri hayata geçirmek için kararlıyız” diye konuştu.

BAŞKAN KARACA, “BENZİNE YÜZDE 27, MAZOTA YÜZDE 26 ZAM YAPILDI!”
Ulaşım zammıyla ilgili konuşan Başkan Karaca, “Büyükşehir bizim kardeş belediyemizdir. Biz büyükşehir ile birlikte ortak yürüyor, ortak kararlar alıyoruz. Alınan bu kararları çok iyi bilmeniz gerekiyor ki, Şoförler Odası Başkanımızda ifade etti, giderler maliyeti karşılamıyor. Şoförlerimiz ile yapılan toplantılar sonrası kararlar alındı. Biliyorsunuz, benzine yüzde 27, mazota yüzde 22 zam yapıldı. 65 yaş üstünün suiistimal edildiği konusu da var. Şoför esnafımız bu konuda mustarip. Onun neticesinde 3.05 gibi bir rakam belirlendi. Vatandaşlarımızın kent kartlara yönlendirilmesi konusunda Büyükşehir Belediyemizin bir çalışması var. Biz isteriz ki, bedavaya taşıyalım. Ama yasalarla yönetiliyoruz. Merkezi hükümet suyu ücretsiz yapsın, ulaşımı ücretsiz yapsın, bize de uygulayın desin, maliyet bedelini de bize aktarsınlar. Biz her zaman varız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da böyle bir ifadesi var. Biz buradaki 1 kuruşun hesabını vermek zorundayız. Belli hesaplamalar sonucu bu zamlar yapılıyor. Bunu da herkes biliyor” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …