Cumartesi , Nisan 20 2024

Yemekte Bir Araya Geldiler

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye şubesi organizesinde engelli üyelerine ve ailelerine yemekli bir gece düzenlendi.  Hayırsever vatandaş Fatma ve Şevki Dalamanlı’nındestekleriyle düzenlenen yemeğe yoğun bir katılım oldu. Dernek merkezinde düzenlenen yemeğe; Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, Muğla Büyük Şehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Murat Önür, Fethiye Belediyesi meclis üyesi Veli Pabuşçu, Fethiye Belediyesi  yöneticilerinden Kazım Dikmentepe, Fethiye Emlakçılar Derneğinden Süleyman Akbay,  Altı Nokta Körler Derneği Fethiye şubesi yönetiminden Cemil Yanar, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz ve Fethiye şubesi başkanı Aydoğan Arslanca ve  dernek üyeleri ile aileleri katıldılar.

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye şubesi başkanı Aydoğan Arslanca konuşmasında “Şubemizi 15 ay önce 3 gönüllü arkadaşımız ile birlikte evimizi adres göstererek kurduk. Fethiye Belediyesinin  ve Muğla Büyük Şehir Belediyesinin destekleriyle büyük bir mücadele ederek tabi ki; engelli dostlarımızın da destekleriyle derneğimizi bu duruma getirdik.  Mutluyuz ve gururluyuz. Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye şubesi olarak kısa bir zaman içersinde yapmış olduğumuz çalışmalar ve projeler  Muğla genelinde dikkat çekti. Muğla ve Bodrum temsilciliklerimiz açıldı. Yakında Milas temsilciliğimizde açılacak. Yemeğimizin düzenlenmesine destek veren  hayırseverler vatandaşlarımızdan  Fatma ve Şevki Dalamanlı’ya ve yemeğimize  katılan tüm engelli kardeşlerime ve ailelerine, Fethiye Kaymakamımıza ve protokol üyelerimize, Muğla Büyük Şehir ve Fethiye Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ediyorum” dedi.  Fethiye kaymakamı Muzaffer Şahiner’de konuşmasında “Fethiye’de sivil toplum kuruluşlarımız ile her zaman uyum içersinde çalışmaktayız. Topluma faydalı tüm projelerine ve çalışmalarına destek vermekteyiz. Her zaman iletişim halindeyiz. Türkiye Sakatlar Derneği şubesinin ilçemizde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri her zaman bilgilendirmekteler. Bizlerde elimizden gelen desteği veriyoruz, her zaman yanlarındayız. Amacımız el birliği ile Fethiye’yi daha güzel yaşanabilir bir kent yapmaktır” dedi. Yemekten sonra Fethiye Belediyesi  yöneticilerinden  Müfettiş Kazım Dikmentepe tarafından dua okundu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …