Perşembe , Nisan 25 2024

TURİZM TEDARİKÇİLERİ FUARI AÇILIYOR

TURİZM TEDARİKÇİLERİ FUARI AÇILIYOR

 

Fethiye’de turizm tedarikçileri yiyecek, içecek ihtisas fuarı açılıyor. Bu yıl kapılarını 7. kez açacak fuarda özellikle yöresel ürünler ve tatlar bölümü de bulunuyor.
MARFO fuarcılık tarafından Fethiye’de geleneksel olarak her yıl açılan FETEX  turizm tedarikçileri yiyecek, içecek ihtisas fuarı 8 mart çarşamba günü saat 11.00’de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Bu yıl 80 firmanın yer aldığı turizm tedarikçileri yiyecek, içecek ihtisas fuarı aynı gün saat 14.00’de de resmi açılışını yapacak. 11 mart cumartesi günü akşam saatlerine kadar açık kalacak fuarda turizm ekipmanlarının yanı sıra özellikle yöresel ürünler ve tatlar özel bölümü de yer alıyor. Fuarda cuma ve cumartesi günleri geçtiğimiz yıl olduğu gibi Türkiye Aşçılar Federasyonu gözetiminde aşçılar yarışması da yapılacak.  Fuar organizasyon yetkilisi Volkan Gülcan tüm Fethiye halkının yanı sıra bölge sakinleri ile turimzcileri Çalıca mevkiindeki fuar alanında bu fuarı görmeye davet etti.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …