Cumartesi , Nisan 20 2024

FETHİYESPOR’DA 3 EKSİK

FETHİYESPOR’DA 3 EKSİK

2. lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Fethiyespor deplasmanda karşılaşacağı Amed Sportif Faaliyetler deplasman hazırlıklarını sürdürürken bu deplasmana Emir Gökçe, Bekir Ozan ve kaleci Kubilay’dan eksik olarak gidecek.
Geçtiğimiz hafta kendi evinde Kahramanmaraşspor İle 1-1 berabere kalan 29 puanla 12. sıradaki Fethiyespor bu hafta çok önemli bir karşılaşmaya gidiyor. Lacivert beyazlılar grupta 45 puanla 3. sıradaki Diyarbakır ekibinden puan ya da puanlar kopartmak için perşembe günü Dalaman’dan uçakla Diyarbakır’a gidecek. Cuma günü saat 14.00’de oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını Akif Başaran yönetiminde sürdüren Fethiyespor da kart cezası biten Oğuzhan bu maçta görev alırken, kart cezalı duruma düşen Emir Gökçe ile sakatlıkları devam eden kaleci Kubilay ve Bekir Ozan ise kadroda yer alamayacak.

Fethiyespor Teknik Direktörü Akif Başaran kadro darlığına rağmen Diyarbakır deplasmanından en iyi sonuçla dönmek istediklerini söyledi. Başaran,  Kahramanmaraşspor maçında futbolcularının iyi bir mücadele gösterdiğini belirterek ” Önemli bir maça gideceğiz. Bu maçtan da puanla dönmek tek isteğimiz. Bazı oyuncu eksiklerimiz var. Fakat diğer oyuncularımız görevi alanlar en iyi şekilde takıma yararlı olacaklardır. Bir haftada 3 maç oynayacağız. Amed Sportif maçının ardından Konya Anadolu Selçuklu ile çarşamba günü oynayıp, pazar günü Nazilli’ye gideceğiz. Bu 3 maçtan yenilgisiz çıkmak istiyoruz. Puan ya da puanlar toplayacağız. Tehlikeli bölgeden çıkacağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …