Cuma , Nisan 26 2024

Mavi Grup’tan Hayırlı Olsun Ziyareti

 

Fethiye Ticaret ve Sanayi odası Meclis başkanı Osman çıralı ve ekip arkadaşları Mavi grup adı altında  Esnaf sanatkarlar odası başkanı Mehmet soydemir ,ve Pazarcılar odası başkanı Adem Hıra’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Başkan Adayı olan  Osman Çıralı ve beraberindeki ekip arkadaşları, geçtiğimiz hafta güven tazeleyen Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ile Pazarcılar odası başkanı Adem Hıra’ya ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet şeklinde geçen ziyaretin ardından toplu olarak fotoğraf çekimiyle tamamlanan ziyarette  başarı dileklerinde bulundular.

Çıralı ,Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı ve  Mavi grup ekibi olarak  bizim amacımız, engelleme değil hizmete her zaman evet diyoruz. Yapılan bütün işlerde  sonuç getirecek hizmetlerin altında her zaman imzamız vardır. Üyelerimizin ödedikleri paraları uygun olan yerlerde kullanıma her zaman evet diyoruz . Geçtiğimiz günlerde Çin’de yayın yapan ve bir milyar izleyicisi olduğu belirtilen Zhejıang TV’nin “24 Saat” adlı yarışma programını Fethiye’mizin tanıtımı için  Fethiye Belediyesi ve FETHİYE ticaret ve sanayi odası ve meclisi olarak bölgemizin tanıtımı için önemli olan bu projeye maddi ve manevi olarak ev sahipliği yaptık. Bunun yanı 2018 yılında Tüm üyelerimize ve çalışanlarımıza verilecek olan Eğitim planının onayını  Meclis üyesi arkadaşlarımızla  gerçekleştirdik ,ve Bilir kişi temel eğitimiyle ilgili  planında gerekli bütçe aktarımlarını gerçekleştirdik .’’Çıralı, Bir dahaki dönemde Fethiye Ticaret ve Sanayi  odası   Esnaf Sanatkarlar odası ve Fethiye Belediyesi ile uyumlu  paylaşımlı bir şekilde beraber çalışacaklarını belirterek, Önümüzdeki günlerde yapılan hizmetlerin kamuoyu nezdinde paylaşılması için de çalışmalar yapacağız.”dedi.

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve Pazarcılar odası başkanı Adem Hıra ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını belirterek; “FTSO’nun yaptığı hizmetleri takip ediyoruz. Meclis Başkanı ve Başkan Adayı arkadaşımız Osman Çıralı’yı biliyoruz teşekkür ediyoruz, başarılar diliyoruz.”dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …