Salı , Nisan 23 2024

Aşure İkramında Bulundular

AK Parti Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Aşure ikramında bulunuldu. Salı Pazarında düzenlenen aşure ikramına vatandaşların ve Fethiye’de tatilde bulunan turistlerin ilgisi yoğun olurken, kazanlarda dağıtılan aşure kısa sürede bitti. 

Vatandaşlar ve pazara gelen turistlerin yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtım etkinliğinde konuşan AK Parti Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi ”Mübarek üç ayların içerisine girdik.Bunlardan biriside muharrem ayımız.Aşure ayımızın kutsal bir özelliği var.Birlik bereket ve bolluğu simgeliyor.Bizde bu günlerde birlik ve beraberliğimiz ve bereketimizin devamlılığı için böyle bir günde halkımıza aşure ikramında bulunmak istedik.

AK Parti kadın kolları olarak bugün halkımıza aşure ikramı yapıyoruz.Herkese geldiği için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.İnşallah allah kabul eder ve şu günlerdeki birlik beraberlik ve bereketimizi daim eyler”dedi.

AK Parti Muğla İl Yönetim Kurulu üyesi Hayriye Koyuncu’da yaptığı açıklamada ”AK Partili kadınlar olarak tüm ilçelerde Aşure ikramında bulunuyoruz. Bütün ilçelere olması çok güzel birliği pekiştirdiğini düşünüyorum. Fethiyeli AK kadınlar olarak sıranın Fethiye’ye gelmesini sabırsızlıkla bekledik.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …