Cumartesi , Nisan 27 2024

LİSELER ARASI GENÇLİK OYUNLARINA YOĞUN KATILIM

19 Mayıs Gençlik Haftası Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında liseler ve ortaokullar arası gençlik oyunları ve turnuvalara Fethiye’deki okullar yoğun ilgi gösterdi. Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Değirmenbaşı mevkiindeki sentetik futbol sahasında liseler arası futbol müsabakaları yapılırken, Fethiye merkezindeki spor salonunda da futsal ve voleybol müsabakaları gerçekleştirildi.

19 Mayıs Gençlik Haftası Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında liseler ve ortaokullar arası gençlik oyunları ve turnuvalara Fethiye’deki okullar yoğun ilgi gösterdi. Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen gençlik oyunlarında liseler ve ortaokullar arası futbol, futsal ve voleybol karşılaşmalarını öğrenciler de ilgiyle izledi. Değirmenbaşı mevkiindeki sentetik sahada yapılan futbol karşılaşmalarında okul takımları kazanabilmek için yoğun bir çaba sarf etti. Heyecanlı ve çekişmeli geçen maçlarda favoriler kazanırken, aşırı sıcak altındaki karşılaşmalar okullar arasındaki birlik, beraberlik ve arkadaşlık ruhunu da ortaya çıkardı.

Öğrenci sporcular karşılaşmalarının heyecanlı ve çekişmeli geçtiğini belirtip, sadece aşırı güneş altında kazanmak için mücadele ettik. Aşırı sıcak oyunumuzu etkiledi” diye konuştu.

 

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …