Perşembe , Nisan 25 2024

Levent Eriş İle Sözleşme İmzalandı

Hüsnü Özkara’nın gönderilmesinin ardından Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Fethiyespor, Gümüşhanespor Teknik Direktörlüğü’nden istifa eden Levent Eriş ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşme imza törenine Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Fethiyespor 13’üncü haftanın sonunda Gümüşhanespor teknik direktörlüğünden istifa eden Levent Eriş ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Bu sezon 3’üncü teknik direktörle alt sıralardan kurtulma mücadelesi yapacak Fethiyesporda sözleşme imza törenine Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı  Behçet Saatcı ile Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan imza töreninde; ”Bugüne kadar camiamızı istemeden üzdüğümüzü biliyoruz. Levent Eriş hocamız takımından istifa ettikten sonra biz anlaşma zemini aradık. Hocamız 8 gün önce istifa etmiştir. Bu konuda hiç kimse spekülasyon üretmesin. Hocamız ile bugün itibariyle 1,5 yıllık anlaştık. Şimdi hedeflediğimiz yerlerde olmayı düşünüyoruz” dedi.

“ BİR BUÇUK YILLIK ANLAŞTIK”

Ferizcan, “Ligde bu yıl almış olduğumuz kötü sonuçlar ile taraftarlarımızı ve Fethiye halkını ne kadar üzdüğümüzün farkındayız. Daha önce de belirtmiş olduğumuz gibi bizim için önemli olan nasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemlidir. Bugüne kadar hep iyi niyetle arzu ettiğimiz hedefe ilerlemek için bir takım oluşturduk. Belki bizim eksikliklerimizden olmuş olabilir, belki de yanlışlarımızdan kaynaklanmış olabilir. Önemli olan bu yapılan eksikliklerin tamamlanmasıdır veya var ise yapılan hata bunlardan ders çıkarıp tedbirleri almaktır. Bu anlamda bana göre bu sezonun en iyi transferini gerçekleştirdik ve Levent Eriş hocam ile bir buçuk yıllık bir sözleşme imzaladık. Pazar günü kendi sahamızda oynayacak olduğumuz Silivri karşılaşması ile birlikte Levent hocamız takımımızın başında olacak. İlk yarı itibari ile kalan 4 haftada istenen neticeleri almak istiyoruz. Devre arasında da hocamızın raporu doğrultusunda  gerekli takviyeleri yapıp Nisan ayı sonunda arzuladığımız ve hedeflediğimiz yerlerde olmak istiyoruz. Fethiyesporumuza ve Fethiyespor camiasına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“YÖNETİMİN KREDİSİ DEVAM EDİYOR”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da ”Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan’a camia ve yönetim önemli bir kredi sağladı. Yönetim ile ilgili camiadan hiç bir çatlak ses çıkmıyor. Bu kredisinin kalmayacağı ya da bitmeyeceği anlamına gelmiyor. Levent Eriş’in camiamızı tercih etmesi bizleri mutlu etti. Birikimi ve tecrübesi ile Fethiyespor’da olması bizim için onurdur. Hep istikrar ve uzun süre çalışmadan yanayım. 13 haftada 3. hoca değişikliği yaşanıyor. Hocamızın temelli burada kalmasını arzularım. Başarılı olup bayrağı dikeceğine inanıyorum. Bugün de Fethiyespor için bir değişim günü olsun” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı , “Fethiye kamuoyunda Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulundaki arkadaşlara sonsuz bir kredi var. 18 yıllık deneyimim ile konuşuyorum ki takımımız sıkıntılı bir duruma düştüğünde yönetim ile ilgili tribünlerden hiçbir çatlak ses çıkmadı.  Bu hem Mustafa Ferizcan’a olan güven ve sonsuz krediye hem de yönetim kurulundaki arkadaşlara olan güvenden kaynaklanmaktadır. Elbette bu sözlerim bu kredinin bitmeyeceği anlamına gelmez. Hayata bazen bir şeyi çok istersin fakat olmaz. Olması için de bazı şeylerin değişmesi gerekir. Ben bu günü Fethiyesporda bir değişim günü olarak görüyorum. Gerçekten birikim ve tecrübesi ile şimdiye kadarki çalıştırdığı takımlardaki başarısıyla her şeyi meydanda olan Levent Eriş hocamızı kulübümüzde görmek onur verici. Ben hep istikrardan yanayım. Hep uzun süreli çalışmaktan yanayım. Başarının böyle yakalanacağını düşünüyorum. Ligde geride kalan 13 haftada Levent hocam Fethiyesporun 3’üncü hocası oldu. İnşallah Levent Eriş hocam burada temelli olarak kalır. Ve Lacivert Beyazı başarıdan başarıya koşturur. Biz Fethiye şehri olarak bu takımın, yönetimin ve teknik heyetin arkasındayız. Bu kulübün ve oyuncuların başarısına destek olabilmek için elimizden gelenin daha fazlasını vermeye var gücümüzle çaba sarf edeceğiz. Ben bugünün Fethiyesporun değişim günü olduğuna inanıyorum ve temenni ediyorum” diye konuştu.

“DEĞİŞİM YAŞATMAYA GELDİM”

Levent Eriş de ”Fethiyespor’dan teklif gelince geride ne varsa sözleşmemi kapatıp geldim. Fethiyespor’un yerini tartışacak değilim. Fethiyespor’a başarmaya geldim. Futbolda değişim yaşatmaya geldim. Elimden gelen gayreti sarf edeceğim. Küçüklükten beri aşık olduğum lacivert beyazlı renklerin bulunduğu yerdeyim. Burada Fethiyespor ile çok güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum. Fethiyespor’un bulunduğu ligde savaşın içinde olmaktan mutluyum” dedi.

Teknik Direktör Levent Eriş, “ Fethiyesporun olması gerektiği yere çıkarmak ve Fethiye halkının bize olan teveccühünü geri itmemek adına buraya geldik. Mustafa Ferizcan başkanım beni aradığı gün ben bir tek söze itibar ettim. Fethiyespor deyince hiçbir şey düşünmeden geride hiçbir şey bırakmadan sözleşmemi fes ettikten sonra buraya geldim. Bundan dolayı da çok büyük onur duyuyorum. Fethiyesporun şuan bulunduğu yeri ne tartışacak, nede bundan üzüntü duyacak bir durumda değilim. Ben buraya başarmak için geldim. Hayatı boyunca başarısızlıklara tahammülü olan bir insan değilim. Fethiye’de futbolda bir değişim için mücadele edeceğiz. Hak ettiği yerlere getirmeye çalışacağız. Biz elimizden gelen çabayı sarf ederek, çok güzel renkleri olan bu takımı layık olduğu yerlere getirmek istiyoruz. Fethiyesporun renkleri benim küçüklüğümden bu yana hayran olduğum renklerdir. Bu da yetiştiğim takımın renklerinden olası gerek. Şuanda keyif aldığım bir yerdeyim. Ekip arkadaşlarımızla birlikte burada çok güzel işlere imza atacağız. Fethiye halkının ve Fethiyespor camiasının bize verdiği teveccühün karşılığını vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …