Çarşamba , Nisan 24 2024

Türk Bayraklarını Yenisiyle Değiştirme Kampanyası

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği’nin eskimiş ve yıpranmış Türk bayraklarını yenisiyle değiştirme kampanyasına yoğun ilgi oldu. Kampanyaya başladıkları günden bu yana bayrak yetiştiremediklerini belirten Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Torunoğulları, ‘Vatandaşlarımızın ilgisi ve duyarlılığı bizi çok mutlu etti’ dedi.

Geçtiğimiz hafta eskimiş ve yıpranmış Türk bayraklarını yenisiyle değiştirme kampanyası başlatan Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, bayrak yetiştiremiyor. Yaklaşık 1 hafta önce başlayan kampanyaya binlerce vatandaş yoğun ilgi gösterirken vatandaşların bu duyarlılığı dernek yönetimini de oldukça sevindirdi.

Fethiye’de eskimiş ve yıpranmış bayrağın kalmayacağını ifade eden Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Torunoğulları: “Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak başlattığımız “Türk Bayrağı Kampanyamız” ile yıpranmış, eski Türk bayraklarınızı alıp, sizlere yeni Türk bayrağı hediye ediyoruz. Ay Yıldızlı bayrağımız gökyüzünde dalgalandığı sürece, milletimiz de bu topraklarda özgürce yaşamaya devam edecektir. Sizleri bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün sembolü olan Türk Bayraklarımızı yenilemeye davet ediyoruz. Bu kampanyamızla ilgili bizlere 0252 614 1903 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.”

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri kendilerine ulaşan herkese giderek Türk Bayrağı hediye ediyor ve eski ve yıpranmışların yerine yenilerini dalgalandırıyor.

Bu kampanya karşısında duygulandığını belirten Serhat Eyüpoğlu: “Fethiye Beşiktaş taraftarlar Derneğine ve özellikle Özkan Bey’e teşekkür ediyorum. Kendileriyle irtibata geçtim ve hemen gelip yıpranmış Türk bayrağın yerine yeni Türk bayrağını taktılar.  Bu kampanya bizleri çok duygulandırdı” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …