Perşembe , Nisan 25 2024

Kumar Oynatırken Suçüstü Yakalandılar.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Seydikemer İlçesi Ortaköy Mahallesinde kumar oynatılan yere bakın yapıldığı ve suçüstü yapılarak 19 kişiye kumar oymaktan, 20 kişiye de şahsa sosyal mesafe kurallarını ihlal etmekten (18.000) TL olmak üzere toplam (41.275) TL ceza kesildiği öğrenildi.

Kumar Oynamak İçin Yer Temin Etmek

Yetkililerden edinilen bilgilere göre,  Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Seydikemer İlçesi Ortaköy Mahallesinde ikamet eden N.T. ve M.T. isimli şahısların kazanç elde etmek maksadıyla kumar oynattığı bilgisinin alınması üzerine 16.11.2020 günü saat 23.30 sıralarında uyuşturucu madde arama köpek unsuru ile birlikte (2) ev ve (1) adet işyerinde yapılan aramada; N.T. isimli şahsın evinde (20) kişinin kumar oynadığı, masaların üzerinde oyun kağıtları, okey taşları, pul, yapboz ve alkollü içeceklerin bulunduğu görülmüştür.

Suç aletlerine el konularak, şüpheliler N.T. ve M.T. isimli şahıslar hakkında “kumar oynamak için yer temin etmek” suçundan adli işlem başlatılmıştır.

Olayla ilgili (19) şahsa kumar oynamaktan (23.275) TL ve (20) şahsa sosyal mesafe kurallarını ihlal etmekten (18.000) TL olmak üzere toplam (41.275) TL idari yaptırım uygulandığı öğrenildi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …