Cuma , Nisan 19 2024

onlar geleceğin piyanistleri

Özel Ata Piyano İhtisas Kulübünün yılsonu konseri yoğun ilgi gördü. Konserde Özel Ata Piyano İhtisas Kulübü öğrencilerinin Antalya’da yapılan Piyano Festivalinde gösterdiği başarılı performans davetlilerden alkış aldı.

2 Haziran Cuma Günü saat 18.00’de Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan konsere, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı.

Özel Ata Piyano İhtisas Kulübü öğretmeni Sevinç Okutan, Antalya’da yapılan Piyano Festivalinde gösterdikleri başarılı performans nedeniyle öğrencileri Deniz Tombak, Sinan Eroğlu ve Aksu Nartur’u kutlayarak, festivale gelecek yıl daha fazla öğrenciyle katılmayı düşündüklerini söyledi. Sevinç Okutan, festival gibi ortamlarda sahneye çıkmak için disiplinli bir çalışma döneminin geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Özel Ata Okulları Müdürü Nejat Yücel yaptığı konuşmada Antalya’da yapılan Piyano Festivalinde gösterdiği başarılı performans nedeniyle öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi. Nejat Yücel Özel Ata Piyano İhtisas Kulübünün yılsonu piyano dinletisinin oldukça güzel geçeceğini belirterek “Çok güzel bir program olacağını düşünüyorum. Geçen yıllarda da piyano dinletileri oldu, çok büyük zevkle dinledik. En önemlisi de öğrencilerimizin çok iyi yetişip burada bize profesyonel bir sanatçı gibi piyano çalmaları bizim de büyük zevkle dinlememize neden oluyor. Başta öğretmenimiz olmak üzere öğrencilerimizi kutluyorum. Benim gözümde tüm öğrencilerimiz birer sanatçıdır.

Antalya’da yapılan Piyano Festivalinde öğrencilerimizin gösterdiği başarılı performans ve öğretmenimizin başarısı bizim için büyük bir gurur kaynağı. Öğretmenimiz Sevinç Hanım ve öğrencilerimizi kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda daha fazla öğrenciyle katılalım ve yeteneklerimizi festivallerde de sergileyelim” dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler yeteneklerini sergilerken ayakta alkış aldılar. Önce bireysel olarak hazırladıkları eserleri seslendiren öğrenciler daha sonra ikili ve üçlü olarak sahneye gelerek eserlerini seslendirdiler.

Programın son bölümünde bazı öğrenciler anne ve babalarıyla birlikte piyano çalarken bir öğrencinin de piyanoyla çaldığı şarkıya dedesinin uduyla eşlik etmesi izleyenlerden büyük alkış aldı.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …