Cuma , Nisan 26 2024

Kayaköy’deki Kiliseler Restore Ediliyor

Ak Parti Muğla Milletvekilleri bölgedeki sorunların çözüme kavuşturulması için canla başla çalışıyorlar. Geçtiğimiz haftalarda önce Muğla Milletvekili Yelda Gökcan, ardından da Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir Muhtarlar ile bir araya gelmişlerdi. Her muhtarı n sorunları çözüm bulması için sırası ile çözüm buluyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Fethiye Kayaköy’deki kültür varlıklarınınım restoresine başlanıyor müjdesi Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’den geldi.

Ak Partili Muğla Milletvekilleri Fethiye’de hizmet yarışına girdi. Müjdeler ardı arkasına peşpeşe geliyor. Muğla Milletvekili Yelda Gökcan, ” Fethiye Devlet Hastanesine iki müjde ile gitmişti. Biri Anjiyo Merkezinin kurulacağı ve kurulum sonrası hemen hizmet verebilir doktorların mevcut olamadıydı. İkincisi PCR Testlerinin yani kovit 19 testlerini Fethiye’de yapılabilecek olduğunun müjdesiydi.

Şimdi müjdeli haberler Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’den geldi. Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir gönderdiği yazılı basın açıklamasında, “Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Sayın Nadir Alpaslan’la görüşmemiz sonucu Kayaköy’deki kilise yapılarını restore ediyoruz.

Turizm potansiyelimizi daha da artıracak olan bu önemli yatırım için Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ve Bakan Yardımcımız Nadir Alpaslan’a şükranlarımı sunuyorum. Bölgemize hayırlı olsun”dediği görüldü

Fotoğraflar: AA/Ali Rıza Akkır tarafından çekildiği ve milletvekili tarafından gönderilmişti. Haber Mesut Bölük

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …