Çarşamba , Nisan 24 2024

Karaca’ya Esnaflardan Büyük Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi ve destek görüyor. Esnaf ve vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Alim Karaca, 31 Martta yapılacak seçimlerin ardından bölge ekonomisini canlandıracak uygulama ve projelerin hayata geçirileceğini dile getiriyor.

CHP’li heyetle birlikte Sanayi Sitesi ziyaretine devam eden CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, yaşlısı genci tüm Sanayi Sitesi esnaf ve çalışanlarıyla sohbet ederek sorun ve isteklerini öğrenmeye çalışıyor. İçten ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken Alim Karaca, partili partisiz tüm kesimlerden büyük destek görüyor. Seçimi kazandıkları takdirde yapılacak çalışmalar konusunda bilgiler veren Karaca, halkın içinde olan bir belediye başkanı olacağının sözünü vererek “Biz sadece seçimden seçime sizin yanınıza gelmeyeceğiz. Belediyede makam odası kapısını kaldıracağız. Halkının içinde olan belediye başkanı olacağımın sözünü verebilirim. Belediye başkanı olduğum zaman makamdaki kapıların hepsinin söküp atacağız. Fethiye’yi 41 mahalleden gelen dostlarımız ile birlikte hep beraber yöneteceğiz” diye konuştu.

Bir çok esnaf işlerin durgunluğundan şikayetçi olurken, yaşanan sorunların çözülmesi halinde ekonomik olarak canlanma yaşanabileceğine dikkat çektiler.

Fethiye’nin doğası, tarihsel geçmişi, kültürel ve sosyal yapısıyla çok daha iyi konumda olması gerektiğini belirten Alim Karaca “Fethiye’mizin öncelikli sorunlarının başında olan trafik ve otopark sorunu geliyor. Sanayi sitesinden, çarşı caddesine kadar tüm alanda trafik büyük bir sorun olarak dile getirilerek çözülmesi bekleniyor. Yaya, bisiklet ve araç trafiğinin; birbirinin hareket özgürlüğünü kısıtlamayacağı, uyumlu ve gerçekçi bir ulaşım ağı planlıyoruz. Bu amaçla yeni yol ve kavşak düzenlemeleri, otoparklar, yürüyüş ve bisiklet yolları yapacağız. Esnaf ve vatandaşlarımızın rahat bir nefes alması içim çalışacağız. Hedefimiz bölgemizin ekonomik ve sosyal olarak gelişmesi, daha insanca bir yaşama kavuşmasıdır” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …