Salı , Nisan 23 2024
????????????????????????????????????

Ak Kadınlar Sahaya İndi

AKP Fethiye İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığının Yürüttüğü Proje Kapsamında Birkaç Gruptan Oluşan Ak Kadınlar Grubu Köylere ve Mahallelere Adeta Çıkarma Yapıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Üzümlü, İncirköy ve Nif bölgesinde çalışma yapan Ak Kadınlar, bugün de Çamköy, Eldirek ve Karaçulha bölgesinde çalıştılar. 3 ayrı grup ve çok sayıda gönüllü bayanlardan oluşan Ak Kadınlar Grubu, evlerde ve mahalle aralarında vatandaşlarla birebir görüşerek vatandaşları, Cumhur İttifakı, Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Şubat’ta Fethiye’ye geleceği konusunda bilgilendirdiler. Kadınlar Grubu, Cumhurbaşkanımız Fethiye ve Muğla için çok iyi şeyler düşünüyor, sizleri bu mitinge gelerek desteklemenizi onu yakından görmenizi ve dinlemenizi arzu ediyoruz dediler.

Görüştükleri her vatandaşın sorunlarını da dikkatle dinleyen grup, öneri istek ve şikayetleri tek tek not alarak gerekli mercilere ulaştıracaklarını, sonrasında da vatandaşların sorunlarına çözüm aranacağı konusunda titizlikle durduklarını söylediler. Vatandaşlar özellikle sera üreticileri, İlaç tohum ve gübre fiyatlarının altında çok ezildiklerini. Cumhurbaşkanının bu soruna acil çözüm getirmesi gerektiğini dile getirdiler. Ak Kadınlar, İlçemizde uzun yıllar ziraat işiyle uğraşan Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’ın seçildikten sonra çiftçilerin sorunlarına önemli ölçüde çözüm bulacağına kesin gözüyle baktıklarını dile getirdiler

Saha çalışmalarında kendilerini yakınen takip ettiğimiz ve görüştüğümüz AKP Fethiye İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Üyeleri, şuan sahada gördüğünüz bayan kardeşlerimiz, tamamen gönüllü kişilerden oluşuyor. “Belediye İşi Gönül İşi” Sloganıyla çıkılan bu kutlu yolculukta çorbada tuzumuz olsun. Bu işe biraz da bayan eli değsin istedik. Tek derdimiz, Vatanımız, Milletimiz, Bayrağımız, Fethiyemiz.  Fethiye Belediye Başkan Adayımız Muhittin Kayabaş, Duruşuyla, Dürüstlüğüyle, Mütevazi Kişiliği ve Çalışkanlığıyla bizlere umut veriyor. Seçildiği takdirde Cumhurbaşkanımızın da destekleriyle Şirin İlçemizde anlamlı işlere imza atacağına inanıyor, bunun için gece güngüz demeden gönül yoldaşlığını sürdürüyoruz. Kendisine bu kutlu yolculukta başarılar diliyor, daha şimdiden Fethiyemize hayırlı olsun diyoruz.

Bu çalışmadan duydukları memnuniyeti zaman zaman kahve ikramıyla güzelleştiren vatandaşlar, Muhittin Bey İlçemiz için iyi bir aday, desteklenmesi ilçemizin menfaatine olacaktır dediler. Vatandaşların ilgisinden memnun olan Ak Kadınlar, çalışmalarını 31 Mart gününe kadar durmaksızın sürdüreceklerinin altını çizdiler.

 
 
 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …