Çarşamba , Nisan 24 2024

FTSO YÖNETİMİ HİSARCIKLIOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ile birlikte 2 Ağustos Perşembe günü TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Erdem, Şevket Süreyya Gürol, Halil İbrahim Öztürk, Ramazan Dim ve Fatih Tufan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ve beraberlerindeki heyetle birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​ FTSO ve MUTSO heyetleri ziyarette, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Mayıs ayında yapılan 74’üncü Genel Kurulu’nda, geçerli oyların tamamını alarak, Başkanlığa yeniden seçilen Hisarcıklıoğlu’na ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Tanışma ile başlayan ve samimi bir havada geçen ziyarette Hisarcıklıoğlu da yeni dönemde görev alan tüm Muğla ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası başkanlarını ve yöneticilerini tek tek tebrik etti ve başarılar diledi. Görevde oldukları 4 yıl boyunca başarılı projelere imza atacaklarından şüphe duymadığını dile getiren Hisarcıklıoğlu, Muğla ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odalarının çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade etti. Hisarcıklıoğlu, birlik ve beraberlik çerçevesinde gerek oda ve borsalar bazında gerekse birlik olarak başarılı projeler gerçekleştireceklerine olan inancını dile getirdi. Hisarcıklıoğlu, yapılacak her çalışmada TOBB olarak, Fethiye ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odalarının yanında olmaya da devam edeceklerini söyledi. MUTSO ve FTSO yöneticileri de gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.

Çıralı, Babadağ Projesi hakkında bilgi verdi

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da yapımı devam eden Babadağ Teleferik Projesi hakkında TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na bilgi verdi. Projeyi titizlikle takip ettiklerini ve şeffaflığa büyük önem vererek projenin zamanında bitmesi için yoğun bir çalışma yürüttüklerini kaydetti. 2020 yılında Türkiye’de yapılacak Dünya Hava Oyunlarının bir ayağının Fethiye’de yapılacağını vurgulayan Başkan Çıralı, Babadağ’a olan ilginin her geçen gün arttığını bunun en önemli göstergesinin yıllık 120 bine ulaşan uçuş sayıları olduğunu ifade etti. Projeyle ilgili TOBB’dan her türlü desteği aldıklarını ve bundan sonra da alacaklarına inandığını belirten Osman Çıralı,  TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerini sundu. Ziyarette, Fethiye Ticaret Odası heyeti TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Seydiler dokuması seccade hediye etti.

Çıralı: ”Sayın Hisarcıklıoğlu’nun desteği bizim gücümüz“

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na yapılan ziyareti değerlendiren Osman Çıralı, “Sayın Hisarcıklıoğlu’nun yeniden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığına seçilmesinden sonra seçim süreci ve ülke gündeminin yoğunluğu nedeniyle ziyaret edememiştik. İl, ilçe bütün Türkiye’yi dolaşarak, büyükşehirlerin yanı sıra Anadolu sanayicisi ve tüccarını kucaklayan, her zaman bizi dinleyen, destekleriyle motive eden Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaretimiz son derece verimli geçti. Çatı kuruluşumuz TOBB’un desteğiyle ülkemiz ekonomisinin koşullarına ve küresel ticaretin gereklerine uygun, çağdaş ve yenilikçi bir yönetim anlayışıyla, üyelerimize kaliteli ve hızlı hizmet vermenin çabası içinde olduk. Üst kuruluşumuz TOBB’un ve Sayın Başkanımızın desteği bizim en önemli gücümüz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de aldığımız bu güçle bir taraftan mevcut projelerimizi en iyi şekilde devam ettirirken diğer taraftan Fethiye’nin potansiyelini ortaya çıkaracak yeni projelerle üyelerimizin ve iş dünyamızın önünü açarak ve kentimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmakta kararlıyız. Fethiyemizin turizm ve tarım alanında hak ettiği payı artırarak alması için her platformla işbirliği yaparak, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …