Çarşamba , Nisan 24 2024

CHP HEYETİ FTSO’YU ZİYARET ETTİ   

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediyesi Adayı Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertürk, CHP Fethiye İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu ve CHP Heyeti ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. FTSO Başkan Osman Çıralı da ziyarette 31 Mart seçimlerinde Osman Gürün, Alim Karaca ve İbrahim Ertürk’e başarılar diledi ve Fethiye’nin sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin Odamız tarafından hazırlanan dosyayı sundu. Samimi bir havada geçen ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

CHP Heyetini FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Erdem, Emre Başaran, Meclis üyeleri Nurettin Metin Sevinç, Aydın Ertemli, Mehmet Döver, Ramazan Gümüşhan karşıladı. Muğla’nın sorunlarının çözümü için çalıştıklarını belirten Osman Gürün, “Büyükşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz dönemde Muğla’ya tüm kamu kurumlarının yaptığı yatırımdan çok daha fazla yatırım yaptık. Her dönem ne demişsem hepsini yaptım, yapamadıklarımın mutlaka bir açıklaması var. Babadağ’a yol istediniz, “İlçemizin projesi ve hemen yol yaptık” dedik. Siz talep edin yapabileceğimiz bir konu ise biz yapalım, çözelim. Söz verip de yapamadığımız tek konu Bodrum çöp deponi projesi. Onda da projeyi yapacağımız alan 3. derece sit alanından bir anda 1. Derece sit alanına dönüştü. Resmen engellendik. Şimdi başka bir alan için çalışıyoruz. Bodrum’u da yaptığımızda Türkiye’de 7 çöp deponi alanı olan tek büyükşehir belediyesi olacağız. En fazla olan 4. Yine teknelerden denizde sintine alan Türkiye’deki tek belediyeyiz. ” diye konuştu.

FTSO Başkan Osman Çıralı da ziyarette 31 Mart seçimlerinde Osman Gürün, Alim Karaca ve İbrahim Ertürk’e başarılar diledi ve Fethiye’nin sorunlarına ve çözüm önerilerine ilişkin Odamız tarafından hazırlanan dosyayı sundu. Samimi bir havada geçen ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …