Salı , Nisan 23 2024

Akyaka Maliye Tesisleri 10 Yıllığına Kiraya Veriliyor

Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesinde bulunan Maliye Bakanlığına ait Gökova Eğitim ve Dinlenme Tesisi’nin Açık Teklif Usulü ile kiraya verileceği bildirildi.

Toplam 5.634,20 m2 yüzölçümlü 10 adet taşınmazın bütün olarak 2886 sayılı Kanununun 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü Kiraya verileceği ve söz konusu ihalenin 10.05.2017 tarihinde saat 14:00’de Ula Malmüdürlüğünde ihale komisyonu huzurunda yapılacağı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre taşınmazların ilk yıl tahmini kira bedelinin 600.000,00 TL, geçici teminatının 120.000,00 TL olduğu, Hazine taşınmazlarının kiralama işlemlerinin KDV’den muaf olması nedeniyle ihale bedeli üzerinden KDV alınmayacağı bildirildi.

Ula Malmüdürlüğünden yapılan açıklamaya göre ihaleye katılmak için; Geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz ya da 2886 Sayılı Kanunun 27. Maddesine uygun hazırlanmış banka teminat mektubu (süresiz, limit içi), Nüfus cüzdanı aslı veya tasdikli örneği ile Yerleşim Yeri Belgesi, vekâleten katılacakların Noter tasdikli

vekâletnamesi, tüzel kişilerin ise belirtilen belgelere ek olarak idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri meslek kuruluşundan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicile kayıtlı olduğuna dair belge, noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirkülerini ihale saatine kadar teslim etmeleri gerektiği belirtildi.

Söz konusu tesise ait 2 blok halinde 2 katlı 21 odalı 86 yatak kapasiteli konaklama tesisi, 1 adet tek katlı yatakhane ve çamaşırhane binası, 1 adet 2 katlı restaurant ve idari bina bulunduğu ve kira bedeline dâhil olduğu bilgisi verildi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …