Cuma , Nisan 26 2024

İlk Toplantı Fethiye’de gerçekleşti    

 

Muğla’nın tüm ilçelerinde düzenlenecek olan toplantıların ilki Fethiye’de gerçekleşti. Fethiye Ziraat Odası konferans salonunda düzenlenen Sorun Analiz Toplantısına Fethiye’deki çiftçiler ile üreticiler katıldı. Toplantı ile ilgili bilgi veren Muğla İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü şube müdürü Yıldırım Yurduseven: “Muğla İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak çiftçilerimize ve üreticilerimize yönelik Muğla ilçelerinde sorun analiz toplantılarına düzenleyeceğiz. Bu toplantıların ilkini Fethiye’de gerçekleştirdik. Fethiye’den sonra Seydikemer, Milas, Bodrum olmak üzere Muğla’nın tüm ilçelerinde bu toplantıları düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Toplantılarda üretici ve çiftçiler ile birlikte gruplar oluşturarak sorunları ve sıkıntıları derleyip çözüme kavuşturmayı planladıklarını belirten Yurduseven; “Toplantılarımızın amacı hizmet verdiğimiz sektörel paydaşlarımızın sorunlarını dinleyerek tespit ettiğimiz sorunların çözümüne yönelik olarak il ve ilçe müdürlüğümüzle birlikte projeler hazırlayarak çözüm bulmaya çalışmaktır” dedi.

Fethiye Ziraat Odası başkanı Kenan Karayiğit’te açıklamasında “Muğla İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu toplantıdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Muğla’nın tüm ilçelerinde düzenlenecek olan sorun analiz toplantılarının ilkinin Fethiye’de gerçekleşmesi bizim için çok sevindirici bir olay, ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …