Çarşamba , Nisan 24 2024

Gençlik haftası etkinlikleri başladı

Türkiye genelinde her yıl 15-19 Mayıs tarihlerinde kutlanılan Gençlik Haftası etkinlikleri Fethiye’de düzenlenen törenle başladı.

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen gençlik haftası etkinlikleri Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı. Törende İstiklal Marşının okunmasının ardından Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşid Yiğit, genç sporcularla Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Çelenk sunma töreninin ardından gazetecilere açıklama yapan Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşid Yiğit: “Gençlik haftası düzenlenen törenle başladı. Milli ve başarılı genç sporcularımızla Kaymakam Ekrem Çalık ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ettik. İlçe protokolü, basın mensupları ve ilçe halkıyla bisiklet turu düzenledik. Etkinliklerimiz hafta boyunca devam edecek. 19 Mayıs Cuma günü de bayramımız var. Çok geniş katılımlı bir bayram bekliyoruz. Tüm gençlerimizi eğlenmeye, bayramını kutlamaya davet ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …