Cuma , Nisan 26 2024

Galatasaray’dan Sonra Beşiktaş’ı da Yendiler

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ING Basketbol Süper Ligi’nin 6. Haftasında kendi sahasında Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk peryodunu 29-15 önce kapatan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ilk yarı sonunda 46 – 37 geriye düştü. Karşılaşmanın 3. Peryodu ise 63-60 Beşiktaş Sompo Japan lehine sonuçlandı.  Maçın son peryodunda savunmayı artıran ve sayı bulan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor 87 – 83 galip ayrıldı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor böylelikle 6. Haftada 2. Galibiyetini de aldı.  Karşılaşmada Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’dan Erik Neal 27 sayı atarak galibiyette büyük pay sahibi oldu.

ING Basketbol Süper Ligi’nin 5. haftasında Ankara’da oynadığı Ormanspor karşılaşmasını 77-66 kaybeden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bu hafta sonu Fethiye Beşkaza Spor Salonu’nda Beşiktaş’ı ağırlıyor. Süper Ligin ilk 4 haftasında deplasmanda Karşıyaka ve Fenerbahçe’ye, kendi evinde Bursaspor’a kaybeden, Galatasaray’ı ise mağlup etmeyi başaran LH Fethiye Belediyespor ligdeki 5. maçında deplasmanda Ormanspor’a 77 – 66 yenildi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bu sonuçla ligde 15. sırada kaldı. Ankara Ormanspor ise bu hafta ligdeki 2. galibiyetini almış oldu.

BEŞİKTAŞ FETHİYE’YE TARİHTE İLK KEZ GELDİ

1903 kurulan Beşiktaş bu haftasonu Fethiye Beşkaza spor salonunda karşılaştığı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçı münasebetiyle Fethiye’ye ilk defa geldi.

Süper Lig’in 5 haftasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile birlikte Darüşşafaka ve Petkim takımlarının 1’er galibiyet ve 3’er mağlubiyetleri bulunuyor.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un bu haftasonu konuk ettiği  Beşiktaş Sompo Japan ING Basketbol Süper Ligi’nin ilk 5. haftasında aldığı 5 mağlubiyet ile ligin son sırasında yer alıyor.

Lig 15.cisi Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile lig sonuncusu Beşiktaş Sompo Japan arasındaki maç 1 Kasım Pazar günü, saat: 13.00’te Beşkaza Spor Salonu’nda Covid-19 önlemleri kapsamında seyircisiz oynandı. Müsabaka, ING Basketbol Süper Ligi’nin resmi yayıncı kuruluşu Tivibu tarafından naklen yayınlandı.

TARAFTAR KARTLARININ SATIŞI SÜRÜYOR

Öte yandan; ING Basketbol Süper Ligi’nde dev takımlar ile mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bir yandan da bütçesini güçlü ve dengede tutmaya çalışıyor. Kulübe gelir temin etmek amacıyla bastırılan ve maçların seyircili oynanması halinde taraftarlara öncelik sağlayacak olan “Taraftar Kartları”nın satışı devam ediyor. Sezon boyu geçerli olacak “Taraftar Kartları” Belediye’den ya da Belediye İş Merkezi’nden satın alınabiliyor.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …