Perşembe , Nisan 18 2024

FTSO`dan MEM ve Vergi Dairesine Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, iade-i ziyaretler kapsamında Fethiye Vergi Dairesi Müdürlüğünü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İbrahim Erdem ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Başaran, 12 Temmuz Perşembe günü Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ile Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar’ı ziyaret etti.

İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’yı ziyaret eden FTSO yöneticileri, devam eden lise kayıtları üzerine sohbet etti. Bu yıl ilk kez uygulanan adrese dayalı lise kayıt sistemi hakkında bilgi veren Faruk Kaya, tercihlerin adrese dayalı olduğunu belirtti. Fethiye’de yaşayan genç nüfusun yoğunluğuna dikkat çeken FTSO Başkanı Osman Çıralı, özel eğitim kurumlarındaki artışın bu durumun en iyi göstergesi olduğunu belirtti. Eğitime önem verdiklerinin altını çizen Çıralı, “Babadağ’dan elde ettiğimiz geliri eğitim ve turizm için harcayacağız” dedi.

Daha sonra Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar’ı ziyaret eden FTSO yönetimi, devam eden vergi borcu yapılandırması üzerine Aktar ile görüştü. Aktar, pazartesi günü FTSO tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısının çok verimli geçtiğini belirterek katkıları için FTSO yöneticilerine teşekkür etti. Yasal düzenlemelerden ve devletin sağladığı imkânlardan üyelerin bilgilendirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Osman Çıralı, bu tür seminer ve toplantıları düzenlemek için her zaman işbirliğine açık olduklarını kaydetti ayrıca, vergisini düzenli ödeyen Oda üyeleri ve mükellefleri de onurlandıran, teşvik eden uygulamalar olması talebini dile getirdi.

 

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …